Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aceasta schimbare majora facuta de Renault poate fi cea mai buna veste pentru Dacia

Playtech Playtech,
Aceasta schimbare majora facuta de Renault poate fi cea mai buna veste pentru Dacia

Romania devine treptat o rampa de lansare pentru executivii Renault pentru a avansa catre marca Lada, dupa ce aproape toti executivii francezi de pe plan local au fost numiti ulterior in. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Simona Gherghe la Antena 1. A primit cea mai neasteptata veste

Schimbare la TV. Surpriza in emisiunea Mireasa, de la Antena 1, moderata de Simona Gherghe. Sa-l primim cu aplauze in platou! Bine ai venit in casa!, a spus prezentatoarea. Schimbare la Mireasa, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1 il vedeam des la Antena Stars, dar iata ca acum telespectatorii se pot bucura de .

Ion Tiriac a primit cea mai surprinzatoare invitatie. Reintalnire dupa o pauza de 2 ani?!

Ion Tiriac este asteptat la masa de Craciun. Fostul mare tenismen a primit o invitatie surprinzatoare, dupa doi ani de tacere intre el si aceasta persoana. Ion Tiriac, invitatie surprinzatoare de Craciun. Se anunta o intrevedere de zile mari Usa casei mele este deschisa pentru toata lumea, a spus Anastasia Lazariuc pentru Impact. Artista sustine .

Cea mai batrana persoana din lume condamnata la moarte va avea parte de un nou proces la peste 50 de ani de la condamnarea sa

Cea mai inalta instanta a Japoniei a mentinut o hotarare care ii acorda dreptul unui nou proces unui barbat considerat a fi cea mai batrana persoana condamnata la moarte din lume, relateaza AFP si France24.

Lovitura dura pentru Adriana Iliescu, chiar inainte de Craciun. Ce a patit cea mai batrana mama

Adriana Iliescu a primit o lovitura dura inainte de Craciun, din partea rudelor ei. Femeia este disperata. Sper sa se termine in favoarea mea. Adriana Iliescu, lovitura inainte de Craciun Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Femeia a fost anuntata ca va fi executata silit pentru suma de1. 500 de .

EXCLUSIV Lidia Buble i-a adus cea mai mare rusine publica tatalui ei. E clar, e cale lunga pana la cainta

Solista Lidia Buble 27 de ani) are un trup de invidiat si este o seducatoare de prima mana. insa decizia de a posta, recent, pe retelele sociale o serie de fotografii incendiare in care isi expune trupul de fotomodel, desi a fost salutata de miile de fani, a fost primita cu reticenta de familia ei .

Planeta Neptun si uriasele ei furtuni plimbarete. Ce se intampla pe cea mai vantoasa planeta din Sistemul Solar

Neptun, cea mai vantoasa planeta din sistemul solar si singura ce nu este vizibila cu ochiul liber, gazduieste furtuni uriase ce pot fi de dimensiunea Terrei, iar in norii din cristale de metan inghetat, temperaturile scad la sub -200 de grade Celsius. Astronomii urmaresc fascinati aceste uragane - mamut ce se desfasoara la peste 4 miliarde km de Terra si se intreaba de ce se misca atat de repede si dispar aproape fara explicatie.

A plecat in SUA cu 300 de dolari in buzunar si a ajuns sef la companii de miliarde. Cumpar si acum cea mai ieftina benzina din cartier

Radu Barsan e unul dintre cei mai cunoscuti romani in Silicon Valley, unde a condus cercetarea si afacerile in companii cotate la miliarde de dolari. Se poate mandri cu 17 patente de inventator in SUA si 3 in Romania si a crescut generatii intregi de ingineri in America, unde a plecat dupa prima mineriada, cand a realizat ca schimbarea mult asteptata dupa Revolutie va intarzia.

Cristi Borcea a primit cea mai buna veste inainte de Craciun. A facut anuntul: Parca simt altfel acum

Fostul actionar dinamovist a trecut prin momente delicate saptamanile acestea. Dupa ce a ajuns la spital deoarece i-a fost rau, acum Cristi Borcea a primit cea mai buna veste chiar inainte de Craciun. Despre ce este vorba vom afla in cele ce urmeaza. Cristi Borcea, cea mai buna veste inainte de Craciun Sunt asimptomatic, dar .

Bitcoin a atins cea mai mare valoare inregistrata vreodata

Bitcoin-ul a depasit plafonul de 25. 000 de dolari, cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata, transmite Reuters.

Ilfov are cea mai mare incidenta din tara, 5,95. Judetele Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Capitala sunt si ele peste pragul de 3 (FOTO)

Ilfov are mai mare incidenta inregistrata la 14 zile, 5,95, potrivit datelor comunicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, si este urmat din acest punct de vedere de Municipiul Bucuresti 4,27) si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )