Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dacia Duster cu cel mai puternic motor e ca un Mercedes. Cum rupe soseaua noul SUV romanesc

Playtech Playtech,
Dacia Duster cu cel mai puternic motor e ca un Mercedes. Cum rupe soseaua noul SUV romanesc

Dacia Duster cu noul motor TCe de 1. 3 litri si 150 de cai-putere este un SUV cu performante de Mercedes. Nu e deloc o exagerare, pentru ca este un motor dezvoltat de Daimler, iar cineva l-a si. continuă pe Playtech

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Cel mai cautat ASASIN din ultimul an, surprins de camerele de luat vederi (VIDEO)

Jumatate ungur si jumatate sarb, Csaba Der are cel putin trei contracte onorate in 2018, fiind cel mai bine platit asasin din ultimul an, relateaza sport. ro. De altfel, in intervalul 2004-2017 Csaba Der a.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

[P] Cel mai asteptat trg educational international al anului se organizeaza la nceputul lui martie n Bucuresti, Iasi si Timisoara. British Council devine partener oficial al World Education Fair

Zeci de institutii internationale de invatamant vor fi prezente la Bucuresti pe 2 si 3 martie la World Education Fair, cel mai asteptat targ educational al anului de catre tinerii romani interesati de studii in strainatate. La editia din aceasta primavara British Council devine partener oficial, implicat in organizarea si comunicarea cu universitatile din Marea Britanie.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

SUA: Cresterea economica din 2018 - 2,9%, cel mai nalt nivel din 2015

Cresterea economica a Statelor Unite a atins 2,9% in 2018, cel mai inalt nivel din 2015, dar usor sub obiectivul de 3% al administratiei Trump, a anuntat joi Departamentul Comertului, citat de AFP.

MAREA BRITANIE: Migratia neta din afara UE este la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Migratia neta in Marea Britanie din tarile in afara UE a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani, a informat Biroul National de Statistica, scrie BBC. Datele arata ca migratia neta a cetatenilor din afara UE pentru anul 2018 este 261. 000 de persoane, cel mai mare numar din 2004 pana in prezent.

Erste Group raporteaza cel mai bun rezultat al grupului: profit net de 1,8 miliarde de euro in 2018

Grupul bancar austriac Erste Group a raportat joi un profit net de aproape 1,793 miliarde de euro in 2018, in crestere cu 36% fata de 2017, fiind cel mai bun rezultat inregistrat de grup in cei 200 de ani de activitate, a anuntat Erste Group.

Test drive cu Opel Grandland X, cel mai spatios SUV al marcii

Opel Grandland X este cel mai nou produs al marcii, un SUV spatios bine echipat, sosit in urma cu un an in clasa autovehiculelor compacte, unde ponderea acestor modele se indreapta spre 50%. Grandland X este un SUV compact de aproape 4,48 metri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )