Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Duster imposibila care te lasa fara cuvinte: modelul care baga direct in faliment orice SUV

Playtech Playtech,
Dacia Duster imposibila care te lasa fara cuvinte: modelul care baga direct in faliment orice SUV

Se fac deja patru ani de cand se discuta despre un Duster mai mare. Dar surpriza Dacia, dezvaluita acum, da totul peste cap. Nu vorbim de un Duster mai mare, neaparat, ci de un urmas mult mai. continuă pe Playtech

Gheorghe Turda, reactie emotionanta despre fosta sotie. I-a lasat fara cuvinte pe toti

Invitat in cadrul emisiunii Showbiz Report, solistul de muzica populara a izbucnit in plans. Gheorghe Turda a vorbit foarte sincer despre pierderea sotiei, dar si despre gestul care l-a facut in amintirea ei in seara de anul nou. Gheorghe Turda, reactie emotionanta despre fosta sotie Desi il cu totii stim zambind atunci cand apare la .

Ce a gasit Elena Lasconi pe masina ei, de dimineata. A ramas fara cuvinte

Unul din candidatii surpriza de la alegerile locale de anul trecut a fost Elena Lasconi, fostul jurnalist PRO TV. intr-o lupta dura, fostul jurnalist a reusit sa convinga locuitorii orasului Campulung Muscel sa o voteze ca primar. Din momentul preluarii mandatului Elena Lasconi si-a asumat noua postura si se pare ca muscelenii au acceptat-o din .

Avertisment deosebit de la Banca Transilvania: greseala care te lasa fara bani in cont si pe card

Banca Transilvania a transmis un avertisment deosebit de important pentru toti clientii. E valabil chiar si pentru clientii altor banci. Banca atrage acum atentia ca nu toate mail-urile sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )