Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dacia Logan dispare de la vanzare, in mai multe tari. Ce alte schimbari a mai pregatit constructorul de la Mioveni

Playtech Playtech,
Dacia Logan dispare de la vanzare, in mai multe tari. Ce alte schimbari a mai pregatit constructorul de la Mioveni

Dacia Logan dispare de la vanzare, pe anumite piete din Europa. Producatorul de la Mioveni va face o serie de schimbari in ceea ce priveste motoarele masinilor din gama, ca sa respecte noile. continuă pe Playtech

Comisar european: Romania a fost, printre alte state, tinta unor campanii de dezinformare online, la alegerile europarlamentare / Bruxelles-ul ameninta masuri impotriva Facebook, Google si Twitter

Comisia Europeana ameninta sa ia masuri impotriva platformelor precum Google, Twitter si Facebook, dupa noi campanii de dezinformare si tentative de manipulare in timpul recentelor alegeri europarlamentare in mai multe tari de pe continent, printre care si Romania, relateaza AFP.

Comisar european: Romania a fost, printre alte state, tinta unor campanii de dezinformare online, la alegerile europarlamentare / Bruxelles-ul ameninta cu masuri impotriva Facebook, Google si Twitter

Comisia Europeana ameninta sa ia masuri impotriva platformelor precum Google, Twitter si Facebook, dupa noi campanii de dezinformare si tentative de manipulare in timpul recentelor alegeri europarlamentare in mai multe tari de pe continent, printre care si Romania, relateaza AFP.

Criza din Moldova: mai multe tari europene si-au anuntat sustinerea pentru noul Parlament, printre care Franta, Germania si Marea Britanie

Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia si Suedia si-au anuntat luni sustinerea pentru Parlamentul republicii Moldova, scrie AFP.

ONU, avertisment pentru populatie. Mai multe persoane obeze decat cele care sufera de foame

ONU avertizeaza! Persoanele obeze sunt vizate. Datele preliminare din documentul care priveste starea globala pentru securitatea alimentatiei si nutritiei arata ca, pentru prima oara, populatia mondiala care sufera de obezitate a depasit-o pe cea care sufera de foame. ONU, avertizare pentru populatia obeza! Datele preliminare care au in vedere starea globala a securitatii alimentare a [] .

Carmen Dan: in mandatul meu s-au luat cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti (VIDEO)

In ultimii doi ani au fost cumparate cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti, precum si cele mai multe autospeciale de la mandatul lui Gabriel Oprea incoace, a precizat ministrul de Interne, Carmen.

DNA a descins din nou la Primaria Timisoara. Sunt verificate mai multe autorizatii de construire

Procurorii DNA Timisoara au descins luni la Primaria Timisoara pentru a ridica mai multe documente. Potrivit primarului Nicolae Robu, e vorba de circa 10 autorizatii de construire si certificatele de urbanism conexe.

De cate ori s-a schimbat schimbarea in 2018? Nasui: Au fost mai multe modificari fiscale decat zile lucratoare

In 2018 au fost mai multe modificari ale codului fiscal decat zile lucratoare. Guvernul aproape ca functioneaza dupa un manual pentru gonirea intreprinderilor si investitiilor, a informat economistul Claudiu Nasui.

Trafic deviat pe A2, pe mai multe tronsoane de drum pana pe 15 iulie

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este deviat pe mai multe tronsoane de drum din cauza lucrarilor de reparatii care se desfatoara pana pe 15 iulie.

Incendiu puternic la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara. Mai multe victime au ajuns la spital

Mai multe persoane au ajuns la spital, in urma unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara.

Zeci de dascali din Buzau, pregatiti pentru proteste fata de ordinul ministerial care taie clase din mai multe licee

Aproape o suta de cadre didactice si parinti au protestat, in curtea Inspectoratului Scolar Buzau, fata de ordinul prin care ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a decis sa taie mai multe clase de la liceele din Buzau, pentru a trimite elevii la clasele profesionale pe care le va suplimenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )