Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dacia, o masina inutila pentru Politia Romana? Politistii isi risca viata

Playtech Playtech,
Dacia, o masina inutila pentru Politia Romana? Politistii isi risca viata

Dacia a ajuns subiect de scandal la Politia Romana. Cei care ar trebui sa foloseasca zilnic masinile din dotarea MAI sustin ca sunt aproape inutile pentru ce au nevoie. Un accident din 2018, in care a fost implicata o masina Dacia Logan a Politiei Romane, a atras atentia asupra problemelor. in comunaVicovu de Jos, o [] . continuă pe Playtech

Politia Romana face sute de angajari. Se cauta oameni inclusiv pentru criminalistica sau interventii si actiuni speciale

Politia Romana anunta ca au fost scoase la concurs 290 de posturi prin incadrare directa. inscrierile se fac la sediile unitatilor de politie care au scos posturile la concurs, pana pe 22.

Politia Romana face angajari. Institutia scoate la concurs 290 de posturi

Politia Romana a scos la concurs 290 de posturi prin incadrare directa, posturi care sunt disponibile in mai multe domenii. inscrierile se fac la sediile unitatilor de politie care au scos posturile la concurs, pana in 22 ianuarie.

Politia Romana anunta ca scoate la concurs 290 de posturi

Un numar de 290 de posturi in Politia Romana au fost scoase la concurs prin incadrare directa. Posturile sunt disponibile in mai multe domenii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )