Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dacia n-ar vrea sa stii asta. Adevarul despre pretul mic si cum ajungi sa dai o suma record pe noua masina

Playtech Playtech,
Dacia n-ar vrea sa stii asta. Adevarul despre pretul mic si cum ajungi sa dai o suma record pe noua masina

Toamna a venit cu un anunt important de la Dacia: noi modele, disponibile. Avem Logan, Sandero, dar si Sandero Stepway. Si un pret pe masura. Noile modele Dacia au un pret bun, dar doar in. continuă pe Playtech

Medicul Adrian Marinescu, adevarul despre infectarea cu COVID-19 la cumparaturi. Ce cos de cumparaturi trebuie sa folosim

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals trage un semnal de alarma cu privire la infectarea cu noul coronavirus. Pentru ca urmeaza o perioada extrem de aglomerata, medicul face mai multe recomandari de care toti romanii ar trebui sa tina cont. Ce reguli trebuie sa respectam in perioada sarbatorilor Adrian Marinescu .

De ce se iubeste Inna cu Deliric, de fapt. A decis sa spuna adevarul despre relatia lor

Inna si Delirc traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi nu se mai ascund, ba chiar au postat pe retelele de socializare o imagine in care cei doi se saruta cu pathos. Iar fanii i-au coplesit cu mesaje. De ce se iubeste Inna cu Deliric, de fapt De altfel, cei doi au devenit rapid .

Adevarul despre economia Romaniei. A doua parte - vulnerabilitati externe

Pozitia economica externa se deterioreaza dramatic. Explozia datoriei externe si a necesarului brut de finantare precum si reducerea nivelului de adecvare a rezervelor internationale conduc la o dependenta financiara ridicata a Romaniei fata de creditori, mai ales fata de cei externi. Stimularea productiei interne, absorbtia fondurilor structurale europene si a fondurilor de sprijin din PNRR sunt solutii structurale de reducere a dezechilibrelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )