Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia si pretentiile ca sa nu plece din Romania: programul Rabla si sosele ca-n Occident

Playtech Playtech,
Dacia si pretentiile ca sa nu plece din Romania: programul Rabla si sosele ca-n Occident

Dacia planuieste sa-si mareasca semnificativ investitiile anul acesta, dar Guvernul trebuie sa asigure continuitatea programului Rabla si dezvoltarea infrastructurii. Altfel, Romania poate. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu pensiile private, daca unii administratori decid sa plece din Romania

Posibilitatea ca unii dintre cei sapte administratori de pensii private obligatorii sa plece din tara noastra, din cauza conditiilor impuse de Ordonanta 114, starneste in continuare ingrijorare in randul celor peste 7 milioane de contributori.

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului 2019 un nivel ridicat

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului un nivel ridicat, semnificativ superior celui din ianuarie 2018, in crestere cu 21,6%, potrivit APIA.

Femeile antreprenor din Romania discuta despre dezvoltarea afacerilor

Comunitatea femeilor antreprenor din Romania organizeaza marti intalnirea de afaceri cu tema Dezvoltarea Accelerata a Afacerilor.

Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene, ci doar cu 20-30 de procente mai mare dupa aplicarea prevederilor OUG 114/2018.

Valcov ne invata care-i treaba cu bancile: nu vor pleca din Romania, stie el de ce

Darius Valcov este somitatea responsabila pentru tot raul din economie din ultimul an. De la taxa pe lacomie pana la experimentele cu pilonul doi de pensii, consilierul lui Dancila nu a incheiat ideile crete, iar cele mai recente le-a detaliat aseara la TVR. Valcov este consilierul premierului Viorica Dancila pe probleme economice. S-a implicat direct [] .

Darius Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania. Profitul va fi cu 20-30% peste media UE

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat.

LAZEA (BNR): Societatile de administrare ale Pilonului II se gandesc sa se retraga din Romania

Marea majoritate, daca nu cumva toate, din cele sapte societati ale Pilonului II de pensii administrate privat, se gandesc sa se retraga din Romania, in conditiile in care Guvernul le cere acestora majorari de capital de circa 800 milioane euro in acest an, o suma de doua ori mai mare decat suma tuturor comisioanelor brute incasate in ultimii 11 ani, a afirmat, astazi, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea.

LUCIAN ANGHEL, BVB: Perspectivele economice din Romania trebuie sa ne ingrijoreze

Scaderea puternica pe bursa, semnalata anul trecut, arata ca perspectivele economice din Romania trebuie sa ne ingrijoreze.

Asociatia Procurorilor din Romania apara Ordonanta lui Tudorel Toader

Asociatia Procurorilor din Romania, condusa de procurorul Elena Iordache, considera ca modificarile aduse de OUG 7 raspund solicitarilor magistratilor. De asemenea, APR indeamna la calm si la echilibru, se ar.

Valentin Lazea, BNR: Fondurile de pensii se gandesc sa se retraga din Romania. Dupa OUG 114, conditiile din piata li se par oneroase

Majoritatea administratorilor de pensii private din Romania iau in calcul varianta retragerii din piata, in conditiile in care asa-zisa Ordonanta a Taxelor OUG 114) ar forta companiile sa faca majorari de capital in valoare de 800 milioane euro, de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )