Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rabla 2019: Opel are ofertele pentru care ai renunta la economii

Playtech Playtech,
Rabla 2019: Opel are ofertele pentru care ai renunta la economii

Rabla 2019 la Opel iti ofera preturi tentante la modelele preferate. Daca pana acum, doar Dacia era alegerea cea mai buna prin programul Rabla, anul acesta, companiile germane ii fac. continuă pe Playtech

Rabla 2019: Volkswagen are oferte de nerefuzat chiar daca ai masina noua

Rabla 2019 la Volkswagen vine cu oferte bune care te-ar putea face sa renunti la Dacia. Volkswagen Golf si alte modele preferate au preturi foarte atractive. Rabla 2019 urmeaza sa se.

Motivul penibil pentru care un roman a sunat la 112

Un roman a sunat la ISU pentru simplu motiv ca sughita de zce minute. in acest sens, pompierii i-au recomandat sa bea apa. insa, tanarul s-a aratat foarte indignat ca nu vine nimeni sa-l consulte. Reprezentantii ISU Gorj au facut public pe pagina de Facebook conversatia telefonica pe care a avut-o cu tanarul: Dispecerul: Buna [] .

Marturia ginecologului agresat in clinica din Galati: Asta e motivul pentru care am sters postarea. Romania se transforma intr-o hazna!

Medicul ginecolog Costache Botezatu a sters de Facebook postarea cu materialul video in care se vedea cum este agresat de un intelop din Galati, chiar in incinta clinicii medicale la care lucreaza. Decizia are o.

Motivul absolut ULUITOR pentru care un avion s-a intors la sol: Domnul fie cu noi. O pasagera si-a uitat copilul in sala de asteptare, sarmanul (VIDEO)

Premiera mondiala pentru controlorii de trafic aerian. Un avion care decolase din Arabia Saudita spre Malaysia s-a intors la sol in urma unei rugaminti bizare a unei femei aflate la bord. Femeia isi uitase co.

Noul cod rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Prevedere incendiara in noul Cod rutier! Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei. Ei, bine,.

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

DIETA Motivul pentru care nu te simti satul dupa ce ai mancat fast-food

Daca atunci cand mananci fast-food nu te poti satura, nu esti singurul. Se pare ca in ciuda miilor de calorii consumate la astfel de restaurante, corpul nu isi ia toti nutrientii necesari din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )