Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rabla 2019: Skoda mai ieftina decat Dacia ca sa ai si calitate la pret mic

Playtech Playtech,
Rabla 2019: Skoda mai ieftina decat Dacia ca sa ai si calitate la pret mic

Skoda a pregatit pentru Rabla 2019 unele dintre cele mai bune oferte de pe piata automobilelor in acest moment. Daca te inscrii in programul Rabla din acest an, poti beneficia de masini. continuă pe Playtech

Rabla 2019: ofertele Renault te fac sa-ti dai masina, chiar daca nu-i veche

Renault a publicat ofertele pe care le are pentru programul Rabla 2019 si sunt tentante. Ofertele Renault sunt ceva mai scumpe decat cele Dacia, dar si autoturismele sunt mai bune, iar daca ai.

Rabla 2019: Dacia te scapa de tabla si baga reduceri mari

Dacia a anuntat ofertele pentru programul Rabla 2019 si sunt, intr-adevar preturi bune. Dacia are sapte modele incluse in oferte, atat cele mai populare dintre ele, cat si cele.

Rabla 2019: Ford are masini la super oferte pe care nu le poti ignora

Ford a pregatit oferte speciale pentru programul Rabla 2019 si n-ar fi deloc rau sa cumperi o masina americana la pret de Dacia. Ford te invita sa redescoperi placerea condusului.

Expertii au pus VERDICTUL: Activitatile zilnice care polueaza mai mult decat masinile...

Prajitul painii, fripturile si curatenia prin casa polueaza mediul mai rau decat masinile, in conditiile in care particulele sunt atat de fine ca este imposibil sa nu le inhalam, potrivit.

Pe tarabele din piete, au aparut urzicile. Sunt mai scumpe decat fructele de mare! Cat costa un kilogram

Pe tarabele din piete, au aparut urzicile. Pretul lor ustura mai tare decat atingerea plantei. 50 de lei costa un kilogram! Mai scumpe decat fructele de mare, spun clientii care le cauta la tarabe, dar.

Oscar 2019. Cele mai impresionante tinute de pe covorul rosu

Oscar 2019. Un adevarat spectacol de la premiile Oscar a fost pe covorul rosu. Actritele de la Hollywood s-au intrecut in tinute impresionante. Printre cele mai apreciate rochii au fost purtate de Lady Gaga.

Oscar 2019: cea mai buna actrita. Numele sonore au lipsit de la Oscar

Gala premiilor Oscar s-a incheiat si avem si o cea mai buna actrita a anului. Lista n-a fost dominata de nume sonore, ba din contra, ceea ce face castigatoarea sa iasa si mai mult in.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Gabriela Firea: Cu tot respectul pentru performanta Cristinei Neagu, noi nu ne permitem in acest moment sa oferim un salariu mai mare decat cel existent

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni seara, la Digi Sport, ca handbalistei Cristina Neagu i s-a propus mentinerea salariului actual, nefiind posibila o marire, dupa cum a cerut impresarul sportivei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )