Libnet.ro
UNICEF

13:30

Surpriza Dacia in primele sase luni din 2019: ce modele cauta romanii

Playtech Playtech,
Surpriza Dacia in primele sase luni din 2019: ce modele cauta romanii

Dacia si-a consolidat o pozitie foarte buna pe piata din Romania. in ciuda avantului masinilor second hand, producatorul local a reusit sa incheie primele sase luni in forta. Iar asta. continuă pe Playtech

433 MILIOANE LEI IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019, Flanco Retail a avut cele mai mari vanzari din istoria sa

Vanzarile retailerului au urcat cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, insa costurile chiriilor si ale utilitatilor au crescut cu peste 5%, iar cele dedicate personalului cu mai mult de 25% Flanco Retail a incheiat primul semestru al anului cu vanzari in valoare de 433 milioane lei, cele mai mari din istoria companiei, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, in conditiile in care piata de electro-IT a crescut cu 6%, a anuntat, ieri, compania prin intermediul unui comunicat.

DUPA PRIMELE SASE LUNI DIN ACEST AN, Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,15 miliarde dolari

Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,15 miliarde dolari dupa primele sase luni ale acestui an, jumatate din tinta orientativa anuala pentru 2019, se arata intr-un comunicat al grupului.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI: Grupul MOL - profit operational de 1,15 miliarde de dolari

Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,15 miliarde dolari dupa primele sase luni ale acestui an, jumatate din tinta orientativa anuala pentru 2019, se arata intr-un comunicat al grupului.

Vanzarile din comertul en detail au urcat cu 6.9% pe primele 6 luni

In luna iunie 2019, comertul cu amanuntul fara cel cu autovehicule si motociclete) a crescut fata de luna precedenta, atat ca serie bruta, cu 0,1%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 1,3%, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica. Cumulat pe primele 6 luni, comertul a crescut fata de primele 6 luni de anul trecut cu 6,8%.

Dacia lanseaza un nou motor. Ce modele il vor avea si cat de putin carburant va consuma

Dacia mai introduce un motor in catalogul sau, care vine cu avantaje si dezavantaje. Pentru multi romani s-ar putea sa fie o dezamagire, in timp ce pentru altii, ar putea fi motorul pe.

LA JUMATATEA ANULUI BRD - venituri bancare de 1,6 miliarde lei, in crestere cu 8,7%

Grupul financiar si-a majorat profitul net cu 4%, la 787 milioane de lei * Francois Bloch: Performanta financiara reconfirma faptul ca, in plin proces de transformare, continuam sa avem o baza solida pentru a ne putea atinge obiectivele * Randament total brut de 32,5% pentru actiunea BRD, de la inceputul anului BRD - Groupe Societe Generale BRD), grup financiar detinut in proportie de 60% de francezii de la Societe Generale, a raportat, pentru prima jumatate a anului, un venit net bancar de 1,609 miliarde de lei, cu 8,7% mai mare decat cel realizat dupa primele sase luni din 2018, in timp ce profitul net s-a ridicat la 786,9 milioane de lei, in crestere cu 4,1%, pentru aceeasi perioada de raportare, se arata in raportul institutiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )