Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vestea care inseamna enorm si pentru Dacia: cand vor fi foarte ieftine masinile electrice

Playtech Playtech,
Vestea care inseamna enorm si pentru Dacia: cand vor fi foarte ieftine masinile electrice

Deocamdata, masinile electrice costa mai mult decat cele clasice, insa acest lucru se poate schimba in doar doi ani. Tedinta este si va fi catre achizitionarea de masini electrice. in. continuă pe Playtech

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

Cod Rutier 2021. Atentie, soferi! Amenda pe care o primesti pentru aceasta greseala la volan

Cod Rutier 2021. Atentie mare, soferi! Amenda pe care o primesti pentru aceasta greseala la volan incepand de anul viitor. O greseala banala ii poate costa pe conducatorii auto 580 de lei amenda. Despre ce este vorba, vedeti in articolul de mai jos. Cod rutier 2021. Amenda babana pentru o greseala banala comisa de multi .

Legea privind combaterea antitiganismului, adoptata de Camera Deputatilor: Actul normativ care prevede inchisoarea pentru actiuni de ura impotriva romilor merge la promulgare

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede pedeapsa cu inchisoarea pentru actiuni care intra in sfera antitiganismului. Intiativa a trecut cu 244 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )