Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vestea teribila pentru Dacia: topul in care nu mai are nicio masina. Ce se intampla, de fapt, chiar acum cu masinile romanesti

Playtech Playtech,
Vestea teribila pentru Dacia: topul in care nu mai are nicio masina. Ce se intampla, de fapt, chiar acum cu masinile romanesti

Dacia s-a bucurat de un parcurs excelent in ultimii ani. Dar in 2020 lucrurile s-au schimbat radical. Modele ca Sandero si Duster nu s-au mai remarcat. Conform celor mai noi cifre, Dacia a iesit. continuă pe Playtech

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

Topul care pregateste Dacia pentru 2021 vine cu surprize si pentru Ford la Craiova

In ciuda tuturor dificultatilor din 2020, Dacia a reusit sa se mentina, cu cel putin un model, in atentia pietei vestice. Dar Ford incepe sa prinda avant. Cele mai mari asteptari de.

Un alt virus a aparut in Romania. Vestea inceputului de an, boala care ne ingrozeste

Pesta porcina africana a fost confirmata intr-o exploatatie comerciala cu aproximativ 30. 000 de porci din Golesti, a informat DSVSA Vrancea. Un alt virus a aparut in Romania: pesta porcina africana a fost confirmata Vrancea Pesta porcina africana a fost confirmata intr-o exploatatie comerciala cu circa 30. 000 de porci din localitatea Golesti, a transmis Directia .

Digisport: Pele nu accepta ca Ronaldo l-a depasit in topul celor mai buni marcatori din istorie. Reactia copilareasca a brazilianului

Cristiano Ronaldo 35 de ani) a marcat de doua ori in victoria lui Juventus cu Udinese scor 4-1) si l-a intrecut astfel pe Pele in clasamentul celor mai buni marcatori din istorie. Lusitanul a ajuns la 758 de reusite, cu una peste legenda braziliana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )