Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Dacia extraordinara pe care o s-o vrei: cele mai puternice modele

Playtech Playtech,
VIDEO Dacia extraordinara pe care o s-o vrei: cele mai puternice modele

Martie a fost marcata de un anunt extraordinar din partea Dacia. A pregatit o serie limitata denumita Ultimate Techroad, in anumite regiuni) si masinile disponibile in aceasta gama sunt cele mai puternice de pana acum. Si asta nu-i tot. Dacia, se poate spune, a rupt gura targului la salonul auto de la Geneva. Presa din [] . continuă pe Playtech

Cele mai eficiente strategii la care firmele apeleaza ca sa-si mobilizeze angajatii

Munca in echipa este una dintre cele mai importante valori, atat pentru o companie mare, cat si pentru una de mici dimensiuni. Aceasta poate asigura o eficienta mai mare si influenteaza pozitiv incercarea unei firme de a pastra angajatii performanti in.

Utile: Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira; 5 pasi pentru o pedichiura ingrijita

Cele mai frumoase statiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu. Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curand o vulnerabilitate importanta in Google Chrome .

AMD ofera un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea si cum le poti primi

Trei dintre cele mai noi si asteptate jocuri ale anului sunt disponibile intr-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit Raise the Game Fully Loaded.

Barbie implineste 60 de ani si ramane una dintre cele mai populare jucarii din lume

Celebra papusa Barbie implineste, sambata, 60 de ani, timp in care a starnit controverse cu proportiile nerealiste ale corpului ei, dar a si ramas una dintre cele mai populare jucarii din lume, relateaza Mediafax.

Calarasiul, locul II in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza, la ora actuala, in 275 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 1. 027 de focare, dintre care 15 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte trei judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA. Calarasiul se situeaza pe locul doi in topul judetelor cu cele mai multe focare, 103.

Cele mai frumoase statiuni din Spania: cinci destinatii de vis FOTO

Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu.

URARI DE 8 MARTIE. Cele mai inspirate mesaje, urari, sms-uri, felicitari si mesaje pentru mame, sotii, surori

Urari de 8 martie 2019. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2019 pe care poti sa i le trimiti ma.

URARI DE 8 MARTIE. Cele mai inspirate urari, sms-uri, felicitari si mesaje pentru mame, sotii, surori

Urari de 8 martie 2019. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2019 pe care poti sa i le trimiti ma.

Cele mai hot trenduri in machiaj pentru primavara 2019

Primavara aduce noutati interesante in materie de tendinte in machiaj. Specialistii internationali au trasat directiile pentru acest an, ce vor fi respectate pe podiumurile de moda, in pictoriale fashion, ori pe retelele de socializare.

Dragile mele sau dragele mele? Profesor: Este una dintre cele mai des intalnite formulari gresite din limba romana

Una din cele mai frecvente greseli de vorbire din limba romana este forma dragele mele, utilizata ca pluralul feminin al adjectivului drag.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )