Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri anticipate in Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba loc

Playtech Playtech,
Alegeri anticipate in Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba loc

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate in Romania, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata in Parlament. Seful statului a anuntat ca alegerile trebuie organizate cat mai repede, intrucat exista posibilitatea ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa ramana in functie in cazul in care ar pica doua propuneri pe care le-ar . continuă pe Playtech

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Cum a ajuns Klaus Iohannis ceea ce n-a vrut: presedinte-jucator. Ce solutii are pentru functia de premier

Presedintele a devenit jucator in buza campaniei electorale, desi cinci ani s-a tinut departe de modelul Traian Basescu. Iohannis a pus umarul la trantirea Guvernului Dancila si acum trebuie sa aleaga: alegeri anticipate sau premier PNL. Un guvern tehnocrat, dupa modelul Ciolos, sau un nou premier sustinut de troica PSD-ALDE-ProRomania sunt variante excluse.

Klaus Iohannis: Rezolvat, azi a castigat Romania! Convoc partidele la consultari de maine Alegerile anticipate - cea mai buna solutie. Voi vedea daca exista consens

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine. El a spus ca cea mai buna solutie este intoarcerea cat mai rapida la votul cetatenilor, adica alegerile anticipate, dar acestea pot fi organizate doar daca exista consens. La consultari voi constata in ce masura exista acest consens. Calendarul consultarilor de la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a respins varianta unui guvern format cu pesedisti si a anuntat ca marti cel tarziu va desemna un nou premier. Cel tarziu marti voi desemna un prim-ministru. Dupa consultarile.

Klaus Iohannis: Luni sau marti voi desemna un premier

Presedintele Klaus Iohannis a promis ca la inceputul saptamanii viitoare va desemna un nou premier care sa ii ia locul reprezentantei PSD, Viorica Dancila. Acesta a subliniat ca sustine organizarea alegerilor anticipate, insa dupa alegerile prezidentiale.

Au inceput consultarile la Palatul Cotroceni. Liderii PNL, fata in fata cu Klaus Iohannis. Ludovic Orban: Sustinem varianta alegerilor anticipate

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, la Palatul Cotroceni, prima runda de consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Dan Barna vrea cu orice pret alegeri anticipate in 2020

Liderul USR, Dan Barna, vrea alegeri anticipate cu orice pret, in 2020. Convins ca motiunea de cenzura va trece, candidatul USR la prezidentiale va merge la Cotroceni cu pactul propus de alianta USR PLUS pentru a .

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )