Libnet.ro
UNICEF

10:45

Anunt de ultima ora! Viorica Dancila: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora! Viorica Dancila: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata

Anunt important facut de premierul Romaniei! Viorica Dancila a declarat, joi 8 august, ca intentioneaza sa dea mai multe ordonante de urgenta, inclusiv una pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata, respectiv inasprirea pedepselor pentru aceste fapte. Ce isi propune Viorica Dancila Premierul Romaniei Viorica Dancila a anuntat, prin intermediul unei postari pe . continuă pe Playtech

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor si pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa inchisorii.

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili; Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara ca Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoarea pe viata pentru criminali, violatori si pedofili. Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate, a subliniat Dancila.

Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora: Luiza era foarte interesanta pentru el. A dat-o mai departe

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat in exclusivitate la Sinteza Zilei,ca are date si informatii care nu pot fi facute publice pentru moment, pentru a nu influenta ancheta, date ce arata c?.

Premierul Dancila: Voi introduce pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru violatori si criminali. Trebuie sa ducem un adevarat razboi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la finalul sedintei de Guvern, ca va da o Ordonanta de Urgenta pentru introducerea pedepsei cu inchisoarea pe viata, in cazul violatorilor si.

Marcel Toader a murit. Anunt de ultima ora facut de fiul sau

Maximilian Toader a reactionat la vestea mortii tatalui sau, impresarul Marcel Toader, cel care a suferit un infarct sambata. Voi incepe prin a va multumi pentru toate cuvintele de incurajare! Imi cer scuze.

Viorica Dancila cere sesiune extraordinara a Parlamentului pentru un proiect de OUG privind serviciul 112

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a fost elaborat un proiect de OUG privind imbunatatirea serviciului 112, acesta intrand deja pe circuitul de avizare. insa, pentru a putea fi aprobat actul normativ de Guvern, Parlamentul trebuie sa convoace o sesiune extraordinara, acum fiind in vacanta. UPDATE Dancila a mai spus ca Executivul va discuta joi, in prima lectura, proiectul de lege privind procedurile pentru cautarea persoanelor disparute.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Decizie de ultima ora luata la Minister

Structura anului scolar 2019-2020. Scoala va incepe in acest an pe 9 septembrie si nu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Viorica Dancila fostului ministru al.

Digi 24, pe surse: ALDE va iesi saptamana viitoare de la guvernare. Viorica Dancila, ultima incercare de a salva coalitia

In discutiile purtate intre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila, premierului i s-au pus mai multe conditii pentru continuarea guvernarii, dar sefa de la Palatul Victoria nu a fost de acord cu niciuna dintre ele. Ce urmeaza acum?.

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a rabufnit, pe pagina sa de facebook, cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada in Romania, care au ingrozit pe toata lumea. in postarea facuta, acesta face referiri si la premierul Romaniei Viorica Dancila. Vintu o jigneste pe Dancila, numind-o idioata de la Palatul Victoria. Ce apare .

Viorica Dancila, declaratii la Guvern despre cazul Caracal: impotriva criminalitatii trebuie sa ducem un adevarat razboi

Premierul Romaniei Viorica Dancila face declaratii la Guvern despre cazul Caracal, de la ora 19. Stire in curs .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )