Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cat de mult s-a schimbat fiul Vioricai Dancila, dupa ce fosta sefa PSD a fost eliminata FOTO

Playtech Playtech,
Cat de mult s-a schimbat fiul Vioricai Dancila, dupa ce fosta sefa PSD a fost eliminata FOTO

Viorica Dancila are un singur copil, pe Victor, pe care l-a adoptat chiar la foarte scurt timp dupa ce acesta s-a nascut. Victor Florin Dancila are acum 29 de ani si activeaza intr-una din insitutiile de stat. Dar se pare ca viata sa nu a fost deloc usoara, cu atat mai mult cu cat 2019 . continuă pe Playtech

Gestul facut de fiul Vioricai Dancila, dupa ce mama lui a pierdut conducerea PSD! A tinut sa afle toata lumea ce crede despre ea

Victor, fiul Vioricai Dancila, a facut un gest prin care a adus la cunostinta tuturor ce crede despre mama sa, dupa ce aceasta a pierdut conducerea PSD. Ce a postat pe retelele de socializare? Gestul facut de Victor, fiul Vioricai Dancila, dupa ce mama lui a pierdut conducerea PSD Viorica Dancila 55 de ani) este .

Fiul Vioricai Dancila, postare sugestiva cu mama sa

Alegerile Prezidentiale 2019 au fost castigate de Klaus Iohannis, acesta asigurandu-si cel de-al doilea mandat la Cotroceni, iar ecourile nu s-au stins. in PSD, apele s-au tulburat dupa comunicarea.

Ilan Laufer si Alexandru Coita, ambii fosti consilieri ai Vioricai Dancila, anunta ca lanseaza un proiect politic nou

Fostii consilieri onorifici ai Vioricai Dancila de pe vremea cand era premier, Ilan Laufer si Alexandru Coita, anunta ca lanseaza un proiect politic nou, menit sa reaprinda flacara sperantei in Romania.

Prima sedinta la PSD dupa plecarea Vioricai Dancila. Pe agenda - sanctionarea lui Badalau - surse

Liderii social democrati se intalnesc, miercuri, in prima sedinta pentru a-i cere lui Niculae Badalau sa faca un pas in spate din conducerea PSD. Mai multi pesedisti au cerut public excluderea sau suspendarea liderului PSD Giurgiu dupa ce acesta a avut un nou derapaj si a facut o declaratie jignitoare la adresa romanilor din diaspora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )