Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Playtech Playtech,
Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Viorica Dancila a mers cu un elicopter privat la vizita din Moldova, spre nemultumirea celor care de ani intregi se plang ca nu au o autostrada care sa lege regiunea de restul tarii. intrebata cat a costat zborul cu elicopterul de la Bucuresti pana la Iasi, Dancila a evitat sa dea un raspuns clar. Viorica . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, cu elicopterul in turneu electoral in Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostrada Fifor: E platit de PSD

In turneu electoral in Moldova, Viorica Dancila a venit cu elicopterul la Iasi, precizand ca pentru a putea ajunge in fiecare judet trebuie sa apeleze si la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca elicopterul este platit din fondurile partidului.

Viorica Dancila: Este prima oara cand vin cu elicopterul

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folos.

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

Viorica Dancila si ministrii Razvan Cuc si Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

Premierul Viorica Dancila si doi dintre ministrii care au insotit-o in vizita sa in judetul Suceava au plecat, joi, de pe Aeroportul Stefan cel Mare, din Salcea, cu un elicopter privat. Oficialii s-au indreptat spre Aeroportul din Iasi.

EXCLUSIV Asociatiile infiintate pentru Autostrada Unirii, intalnire cu Viorica Dancila: Nu poti sa faci cu sume atat de mici decat ceva pe genunchi. Jocul cu carioca pe foi de hartie

EXCLUSIV ONLINE Reprezentantii asociatiilor pro-autostradadin Iasi s-au intalnit, vineri, cu premierul Viorica Dancila, careia i-au cerut urgentarea procedurilorde finalizare a studiilor de.

VIORICA DANCILA: Ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt gata

Premierul Viorica Dancila a declarat, ier, la Craiova, ca dupa cazul de la Caracal ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt pregatite si va demara o campanie impotriva traficului de persoane.

Viorica Dancila, intrebata ce le transmite tinerilor care vor sa plece din tara din cauza unui guvern bazat pe hotie: Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a fost apostrofata, vineri, de un protestatar, la iesirea de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Barbatul a intrebat-o pe sefa Guvernului ce mesaj le-ar putea transmite.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )