Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cozmin Gusa a anuntat la Realitatea TV un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila. Ambele tabere sunt pregatite de prezidentiale

Playtech Playtech,
Cozmin Gusa a anuntat la Realitatea TV un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila. Ambele tabere sunt pregatite de prezidentiale

Cozmin Gusa a anuntat un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale. Analistul politic este de parere ca social-democratii vor decide in urmatoarea perioada daca vor lansa in cursa pentru alegeri un candidat care are un vot de incredere de sub 10% sau unul care are sanse mult mai mari sa . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, program special pentru pensionari. Cum poti sa mergi gratis in excursii prin tara

Gabriela Firea si-a anuntat revenirea, atat la primarie, cat si in activitatea politica, dupa ultima operatie avuta. Desi a declarat, joi, la Antena 3, ca va organiza o intalnire cu presa, unde va comunica intentiile pe toate palierele, Firea nu a putut sta departe de anunturi. Gabriela Firea, program special pentru pensionari Pe pagina sa .

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima .

GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul.

Gabriela Firea, reactie-bomba dupa ce i s-a cerut sa candideze la presedintie

Gabriela Firea este cel mai bine plasat politician in cursa pentru Presedintie, la nivelul increderii, in cel mai nou sondaj CURS. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se bucura de un grad de favorabil.

Lupta pentru prezidentiabilul PSD. Paul Stanescu vrea sa candideze Gabriela Firea. Ce spune despre varianta Tariceanu

Fostul vicepremier si presedinte executiv al PSD, Paul Stanescu, cere ca partidul sa o aleaga pe Gabriela Firea candidat al partidului pentru prezidentiale, fiind considerata singura cu sanse intr-o competitie cu Klaus Iohannnis.

Gabriela Firea: Companiile municipale si-au demonstrat corectitudinea de fiecare data cand au fost verificate

Companiile municipale ale Primariei Bucuresti au fost verificate de nenumarate ori, de Curtea de Conturi, ANAF sau Ministerul de Finante, de fiecare data demonstrandu-se ca acestea lucreaza corect, a transmis, miercuri, primarul general, Gabriel Firea. Aceasta acuza atacuri din partea PNL, tocmai cand incep sa se realize lucruri in domenii in care nu s-a facut nimic de 20 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )