Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Playtech Playtech,
Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Viorica Dancila a numit un fost sofer in functia de subsecretar de stat. Cei care il cunosc pe Gabriel Costache sustin ca ascensiunea lui politica a fost sustinuta de-a lungul timpului de PSD. Pe vremea cand Costache era consilierul lui Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, acesta s-ar fi ocupat, de fapt, de caratul . continuă pe Playtech

Viorica Dancila imparte sinecuri: Un sofer a fost numit in functia de subsecretar de stat. Cine este Gabriel Costache (VIDEO)

Viorica Dancila gaseste sinecuri pentru toti apropiatii. Asa se face ca un sofer, Gabriel Costache, a fost numit in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Formarea Profesionala.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se.

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

Iulian Bulai(USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu .

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: Prefera sa fie bodyguardul lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta il ataca pe noul vicepremier, Mihai Fifor, despre care spune ca s-a transformat in bodyguardul premierului Viorica Dancila. Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Viorica Dancila a mers cu un elicopter privat la vizita din Moldova, spre nemultumirea celor care de ani intregi se plang ca nu au o autostrada care sa lege regiunea de restul tarii. intrebata cat a costat zborul cu elicopterul de la Bucuresti pana la Iasi, Dancila a evitat sa dea un raspuns clar. Viorica .

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )