Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la lansarea oficiala a candidaturii la prezidentiale. Toata sala a aplaudat-o

Playtech Playtech,
Cum s-a imbracat Viorica Dancila la lansarea oficiala a candidaturii la prezidentiale. Toata sala a aplaudat-o

Viorica Dancila si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale. La evenimentul organizat special pentru aceasta ocazie, premierul demis al Romaniei s-a imbracat cu un sacou negru si a purtat in piept o brosa speciala despre care a spus ca va fi folosita in campania electorala. Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale Presedintele PSD . continuă pe Playtech

Serban Valeca, la lansarea candidaturii liderului PSD la alegerile prezidentiale: Noi in Arges o vedem pe Viorica Dancila ca o gospodina

Viorica Dancila, liderul partidului PSD si candidatul la prezidentiale, este vazuta ca o gospodina in Arges, a spus vicepresedintele PSD Serban Valeca.

Viorica Dancila spune ca are o brosa speciala pentru campania electorala: inima romaneasca

Viorica Dancila a venit sambata la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale cu o noua brosa despre care spune ca este speciala, pentru ca este inima romaneasca, si ca o va purta pe intreaga perioada a campaniei electorale.

Viorica Dancila, la nunta in Maramures alaturi de Teodorovici si Ciolacu, dupa relansarea candidaturii la prezidentiale

Liderul PSD Viorica Dancila participa sambata, 12 octombrie, la petrecerea de nunta a presedintelui Consiliului Judetean Maramures. Imediat dupa ce si-a relansat candidatura la alegerile prezidentiale, seful social-democratilor a plecat spre Maramures.

VIORICA DANCILA: Avem in fata 3 competitii electorale; sa stam uniti, pentru ca PSD sa fie din nou invingator

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, le-a transmis social-democratilor la evenimentul de lansare a candidaturii sale la Presedintie sa fie uniti si sa lupte umar la umar in cele trei batalii electorale - prezidentiale, parlamentare si locale - pentru ca PSD sa fie din nou invingator.

Viorica Dancila intra oficial in cursa pentru Cotroceni: Mergem pana la capat si vom invinge

UPDATEEvenimentul de lansare a candidaturii liderului PSD, Viorica Dancila, la Presedintia Romaniei a inceput, sambata, la Romexpo, in prezenta liderilor social-democrati. Mii de sustinatori ai PSD.

Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Viorica Dancila a declarat, inainte de evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca atat ea, cat si PSD vor sustine formarea unui nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare pe care l-a propus.

Viorica Dancila sustine ca a fost sabotata de Ramona Manescu: A lucrat impotriva premierului Sefa MAE, prezenta la lansarea cartii lui Iohannis in SUA, desi venise peste Ocean in delegatia Guvernului

Viorica Dancila, proaspat demisa alaturi de Guvernul sau prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe din acelasi cabinet, a lucrat impotriva.

Viorica Dancila, jignita de Marian Oprisan: Dati o cautare pe Google cu proasta Romaniei si va da rezultat Dancila

Marian Oprisan a jignit-o extrem de tare pe Viorica Dancila. Din pacate, pe cat de tare sustineau cei din PSD ca sunt uniti, pe atat de repede au dizolvat legatura dintre ei si au inceput sa arunce cu noroi unii in ceilalti dupa adoptarea motiunii de cenzura. Viorica Dancila a fost jignita de Marian Oprisan .

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )