Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european

Playtech Playtech,
Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european

Premierul Viorica Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european, invitand-o sa isi lamureasca anumite lucruri atunci cand candideaza pentru o functie. Viorica Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european Viorica Dancila a anuntat vineri ca nu o sustine pe Kovesi pentru . continuă pe Playtech

PSD nu cedeaza. Dancila, despre numirea lui Kovesi in functia de procuror sef european: Eu nu cred ca este oportuna sustinerea ei

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la receptia de la Ambasada Frantei, acolo unde se afla si Laura Codruta Kovesi, ca nu este oportuna sustinerea fostei sefe DNA pentru functia de procuror sef european.

UPDATE Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine astazi interviul. Cinci dintre ei au mai participat la concurs si au fost respinsi de Tudorel Toader Ana Birchall, declaratii despre concurs

Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine marti interviurile in fata unei comisii conduse de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Cinci dintre ei candidati, intre care fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu si procurorul DNA Marius Bulancea, au candidat si in primavara pentru acest post si au fost respinsi fara explicatii de catre fostul ministru Tudorel Toader. Pentru acest post s-au inscris 8 candidati, insa unul dintre ei s-a retras, a anuntat marti ministrul Justitiei, Ana Birchall.

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a .

Cum vede Iohannis sansele lui Kovesi sa fie aleasa procuror sef al Parchetului European

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a aratat, din nou, sustinerea fata de candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef european si si-a exprimat parerea privind sansele acesteia de reusita.

Kovesi ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Candidatul francez, audiat pentru o alta functie

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert, rivalul Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, va fi numit in fruntea Parchetului financiar francez, post pentru care a fost audiat joi, 11 iulie, arata RFI. Practic, fosta sefa DNA a ramas singura in cursa pentru functia de procuror-sef european.

Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european, contracandidatu.

RFI: Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru postul de procuror-sef european: Contracandidatul fracez va fi numit conducerea Parchetului financiar european

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, informeaza.

Candidatii pentru functia de procuror european sustin interviul in fata ministrului Justitiei: Cine sunt cei sapte magistrati aflati in cursa(FOTO)

Cei sapte candidati pentru functia de procuror european sustin, marti, interviurile in fata unei comisii care este condusa de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Initial erau anuntati opt candidati insa, i.

Tariceanu: Mi-e teama ca rolul principal al lui Kovesi, ca procuror-sef european, ar fi sa ne blocheze accesul la fondurile europene

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu critica opiniile conform carora ratarea marilor posturi europene in favoarea statelor din Vest ar maximiza sansele ca Laura Codruta Kovesi sa obtina functia de procuror sef european, spunand ca Vestul nu pare interesat sa acorde compensatii, iar in plus, un asemenea post ar fi un mar otravit, exprimand temeri ca rolul lui Kovesi ar putea fi acela de a bloca accesul Romaniei la fondurile europene.

Iohannis, sageti la adresa lui Ciolos: Tot felul de politicieni se agata de tema numirii lui Kovesi in functia de procuror general al Parchetului European

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa ca o sustine din capul locului pe Laura Codruta Kovesi sa fie aleasa in functia de procuror sef european si a subliniat, referindu-se la Dacian Ciolos, ca exista tot felul de politicieni care se agata de aceasta tema.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )