Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ecaterina Andronescu, demisa de Viorica Dancila, dupa declaratiile de la Antena 3. Ce spunea ministrul Educatiei

Playtech Playtech,
Ecaterina Andronescu, demisa de Viorica Dancila, dupa declaratiile de la Antena 3. Ce spunea ministrul Educatiei

Ecaterina Andronescu a fost demisa din functia de ministru al Educatiei, dupa declaratia sa facuta in cursul serii trecute, la Antena 3, in cazul crimelor de la Caracal. Aceasta a sustinut ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. De exemplu, Alexandra m-am interesat la Inspectoratul Scolar mergea . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, dupa sedinta CSAT: Romania nu este tara violatorilor. Avem datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati

Viorica Dancila a facut, la sediul MAI, primele declaratii dupa sedinta CSAT de marti. Premierul sustine ca Guvernul are datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati. Ma voi implica personal in efici.

Ecaterina Andronescu, demisa din functia de ministru al Educatiei dupa declaratiile cinice despre cazul Caracal. Dancila: Afirmatiile nu reflecta pozitia Guvernului

Viorica Dancila a anuntat vineri, intr-o postare pe Facebook, ca a a demis-o pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei. Decizia a fost luata dupa ce Andronescua facut o declaratie de.

Ecaterina Andronescu a fost demisa pentru declaratiile in cazul Caracal. Am aflat de la televiziune, premierul nu m-a cautat

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de premierul Viorica Dancila, pentru declaratiile profund gresite date in cazul Caracal. Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educatiei va fi propus Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii. Andronescu a declarat ca premierul nu a cautat-o, iar ea a aflat de la tv ca a fost demisa. Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat RomaniaMinistrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina.

Declaratia controversata pentru care Ecaterina Andronescu a fost demisa

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa ce aceasta a declarat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina. De.

Premierul Viorica Dancila o demite pe Ecaterina Andronescu pentru o declaratie facuta la Antena 3

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa ce a declarat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina,referindu-se.

Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a apreciat vineri ca declaratiile care au dus la demiterea sa au capatat o interpretare absolut scoasa din context si a mentionat ca i se pare mai.

Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context Am slujit institutia de la 8.00 dimineata pana la miezul noptii

Ecaterina Andronescu sustine ca declaratiile care au dus la demiterea sa din functia de ministru al Educatiei au fost interpretate intr-o maniera absolut scoasa din context, fara niciun fel de legatura cu ceea ce a gandit ea. Ea a mai spus, vineri seara, ca i se pare oarecum mai nepotrivit sau neobisnuit ca a aflat din presa despre decizia premierului Viorica Dancila.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa ce a fost demisa de premierul Dancila: Am aflat de la televizor!

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce a fost demisa din functia de ministru al Educatiei de catre premierul Viorica Dancila. Eram intr-o sedinta si a venit una din colegele mele din.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Gesturi isterice, de campanie!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de Viorica Dancila dupa o declaratie, la Antena 3, in care sustine ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. Reactia gazetarului Cristian Tudor Popescu. Ce fundament considera jurnalistul ca a avut actiunea premierului de a o demite pe Andronescu? Reactia lui Cristian .

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa ce Viorica Dancila a dat-o afara. Am aflat de la televizor!

Iata prima reactie a Ecaterinei Andronescu, dupa ce a fost demisa de Viorica Dancila din functia de ministru al Educatiei! Aceasta se pare ca a aflat de la televizor de cele petrecute. Ecaterina Adronescu, reactie dupa ce Dancila a dat-o afara Afirmatiile de-a dreptul revoltatoare in ochii oricarui roman, numai in ochii fostului minsitru al .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )