Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici, despre noua sefie PSD: o junta politica a preluat puterea

Playtech Playtech,
Eugen Teodorovici, despre noua sefie PSD: o junta politica a preluat puterea

Fostul presedinte executiv al PSD si ministru al finantelor in guvernul Dancila este foarte suparat de schimbarea brusca de la varful partidului. in acest context, si-a detaliat frustrarile pe Facebook. Partidul Social Democrat a suferit o schimbare radicala peste noapte. intregul grup de conducere al formatiunii politice a fost inlocuit intr-o maniera care a fost . continuă pe Playtech

Eugen Teodorovici, atac la noua conducere a PSD: O junta politica a preluat puterea in partid. NU voi accepta niciodata sa fiu girantul unor camatari politici

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, lanseaza un atac dur la adresa noii conduceri a partidului stabilite in urma sedintei CEx extrem de tensionate care a avut loc marti seara. intr-o.

Eugen Teodorovici, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu inainte de CEx: Va vine liderul maxim. Ce spune despre demisia din functia de presedinte executiv al PSD(VIDEO)

Eugen Teodorovici a declarat marti, inainte de sedinta CEx a PSD, ca nu isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD si ca toti cei implicati in procesul electoral trebuie sa isi.

Eugen Teodorovici, dupa ce a fost inlaturat de la varful PSD: Unde e sobolanul partidului, unde e Fifor? Fostul ministru statea nervos intr-un birou si fuma trabuc, dupa ce a fost lasat fara functie

Eugen Teodorovici, numarul 2 in PSD pana la Comitetul Executiv National de miercuri seara, l-a numit sobolan pe Mihai Fifor, fostul secretar general al formatiunii, in ceea ce pare a fi un nou derapaj al.

Eugen Teodorovici, mesaj inainte de Cex: PSD nu trebuie sa dispara

PSD nu trebuie sa devina nici subiectul negatiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru ca unii fie nu inteleg, fie nu pot obtine ceea ce vor cu orice pret, afirma Eugen Teodorovici intr-o postare pe.

Eugen Teodorovici, lasat fara functie dupa o noapte agitata si un exces de CEx: O junta politica a preluat puterea in PSD

Senatorul Eugen Teodorovici sustine ca o junta politica a preluat puterea in PSD la Comitetul Executiv National de miercuri seara, cand fostul ministru al finantelor a refuzat sa demisioneze din pozitia.

Eugen Teodorovici: O junta politica a preluat controlul in PSD

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici afirma ca o junta politica a preluat puterea in partid, precizand insa ca situatia poate fi salvata si ca va face echipa cu toti cei care actioneaza pentru schimbarea profunda a formatiunii.

Teodorovici isi spune of-ul pe Facebook: O junta politica a preluat puterea in partid. Nu voi accepta niciodata sa fiu girantul unor camatari politici

Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al PSD in echipa Vioricai Dancila, numeste echipa de conducere interimara a social-democratilor junta politica si anunta, intr-un text lung publicat pe facebook, ca nu va accepta niciodata sa fie girantul unor camatari politici.

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat marti searam dupa sedinta CEx a PSD, care este situatia lui Eugen Teodorovici care a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al.

Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: Fiecare avem drepturi de a iesi mai demn, mai penibil dntr-o infrangere

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, transmite un mesaj acid despre reactia lui Eugen Teodorovici dupa ce acesta a ramas fara functie la conducerea PSD. Fiecare dintre noi, cand iesim.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )