Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Playtech Playtech,
Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Gabriela Firea a fost la sediul PSD in seara in care Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte de partid. intre primarul general al Capitalei si Marian Oprisan a avut loc o discutie mai aprinsa, iar liderul de Vrancea ar fi facut-o securista, moment in care Firea a inceput sa planga. Gabriela Firea . continuă pe Playtech

Gabriela Firea: Nu sunt la Cex-ul paralel de la Parlament

Gabriela Firea s-a delimitat luni seara de reuniunea unor lideri PSD in biroul lui Marcel Ciolacu de la Palatul Parlamentului, afirmand ca nu participa la Cex-uri paralele.

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Gabriela Firea, noi dezvaluiri din CEx: A fost un mic incident, am luat atitudine, am iesit din sala. A fost o sedinta grea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut noi dezvaluiri din sedinta CEx a PSD, care a avut loc marti seara si in urma careia Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea.

Gabriela Firea: Trebuie sa avem grija ca dupa sedinta CEx, echipa sa ramana unita, sa nu aiba de suferit mai mult

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declaratca indiferent ce s-ar intampla in sedinta CEx din aceasta seara, cel mai important este ca echipa PSD sa ramana unita si sa existe o reforma.

Gabriela Firea exclude o candidatura la sefia PSD la viitorul Congres al partidului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca este exclusa o candidatura a sa pentru functia de presedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmand ca ia in calcul o candidatura pentru functia de vicepresedinte pentru regiunea Bucuresti - Ilfov. Firea anunta si ca s-a renuntat la protocoalele cu sindicatele, iar pe viitor conducerea PSD va merge in fata CEX pentru a discuta astfel de colaborari.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

Gabriela Firea, primul mesaj dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile: Nu trebuie sa dezarmam

Candidata PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. O prima reactie dupa acest esec a avut si Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Gabriela Firea, primarul-general al Bucurestiului, a comentat esecul PSD la prezidentiale. Edilul-sef a avut o prima reactie dupa ce Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis in .

GABRIELA FIREA, DUPA CEXN AL PSD: A fost un vot in unanimitate, cu o singura abtinere

Liderul social-democrat, Gabriela Firea a declarat ca nu se poate vorbi despre o lovitura de partid in cazul CExN al PSD soldat cu demisia Vioricai Dancila si dizolvarea Biroului Permanent, precizand ca a fost vot in unanimitate cu o singura abtinere.

GABRIELA FIREA: Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos

Gabriela Firea spune ca nu este de acord ca persoane precum Gabriel Oprea sa detina functii de vicepresedinti in PSD, aratand ca detinatorii acestor functii sunt alesi in Congres, nu in Comitetul Executiv al PSD. Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos, a spus Firea.

GABRIELA FIREA: Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic

Presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a recunoscut inrangerea liderului de partid Viorica Vasilica Dancila in alegerile prezidentiale, unde contracandidatul acesteia, Klaus Iohannis, a obtiunt aproximativ 63% din voturi: Pentru copiii acestei tari care merita mai mult de la politicieni, imi voi asuma toate riscurile, consecintele si nu voi accepta compromisuri. Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic. Ma doare, dar ii inteleg perfect!, a transmis aceasta pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )