Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gafele noului ministru al Educatiei. Cine este Daniel Breaz si de ce nu face cinste ministerului

Playtech Playtech,
Gafele noului ministru al Educatiei. Cine este Daniel Breaz si de ce nu face cinste ministerului

Dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut demiterea Ecaterinei Andronescu de la Educatie, l-a propus pe Daniel Breaz ca ministru interimar. De-a lungul timpului, Daniel Breaz nu s-a remarcat tocmai printr-o imagina demna pentru acest minister. Daniel Breaz, ministru al Culturii si minitru interimar la Educatie Jurnalistii de la digi24. ro au facut o lista cu . continuă pe Playtech

Cine e Daniel Breaz, propunerea de interimar la Educatie: Un senator care nu a depasit in gandire Evul Mediu. Cum a ajuns PSD-istul cunoscut

Daniel Breaz e propus ministru interimar al Educatiei, acesta fiind in prezent si titular al portofoliului Culturii. Social-democratul a devenit cunoscut in media nationala dupa o declaratie controversata despre familie.

Daniel Breaz, noul ministru interimar al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care ministrul Culturii, Daniel Breaz, este desemnat ministru interimar al Educatiei. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Daniel Breaz a fost desemnat ministru interimar al Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care ministrul Culturii, Daniel Breaz, est.

Gafa imensa a ministrului Daniel Breaz referitoare la Holocaustul impotriva Romilor: De-a lungul timpului au fost si momente mai delicate, sa nu le spunem neplacute

Daniel Breaz, ministru al Culturii si interimar la Educatie, a considerat, potrivit unei declaratii facute vineri, ca Holocasutul impotriva Romilor intra in categoria momentelor mai delicate cand anumite minoritati au avut de suferit, precizand ca nu se poate vorbi de momente dificile sau neplacute.

Presedintele Comisiei de Cultura din Parlament cere demisiile ministrului Culturii, Valer-Daniel Breaz, si consilierei Dana Varga

Presedintele Comisiei de Cultura din Parlament, Gigel Stirbu, ii cere demisia ministrului Culturii, Valer-Daniel Breaz, dupa ce acesta a afirmat ca ororile Holocaustului Romilor au fost momente mai delicate, sa nu le spunem dificile sau neplacute, precum si Danei Varga, consilier personal al premierului Viorica Dancila, care a distribuit pe Facebook un colaj de fotografii in care sunt sugerate asemanari intre Klaus Iohannis si Adolf Hitler.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, gafa de proportii, pe tema Holocaustului romilor: De-a lungul timpului au fost si momente mai delicate, sa nu le spunem dificile sau sa nu le spunem neplacute

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a facut o afirmatie ciudata vineri, la Monumentul Holocaustului din Bucuresti. De-a lungul timpului au fost si momente mai delicate, sa nu le spunem dificile sau.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, la comemorarea victimelor Holocaustului Romilor: Momente delicate, sa nu le spunem neplacute

De-a lungul timpului au fost si momente mai delicate, sa nu le spunem dificile in urma carora anumite minoritati au avut de suferit - a declarat ministrul Culturii, Daniel Breaz, cu prilejul comemorarii victimelor Holocaustului Romilor, scrie rfi. ro.

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Meghan Markle a trebuit sa o sune de trei ori pe o actrita, cea din urma neraspuzandu-i niciodata la apeluri. Totul s-a petrecut in perioada in care aceasta a fost editor pentru revista Vogue. Ce vedeta nu a raspuns la apelurile Ducesei de Sussex? Meghan Markle, pusa pe ocupat de o personalitate. Ducesa a sunat .

Cine este Kamala Harris, principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Kamala Harris, o femeie in lumea barbatilor. Povestea senatoarei care candideaza la prezidentiale in SUA. Are 54 de ani, este fiica unor imigranti din Jamaica si India, a doua femeie de culoare aleasa in Senatul SUA din California si poate viitorul presedinte al SUA. Vorbim despre senatorul Kamala Harris, care si-a anuntat candidatura la alegerile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )