Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul facut de fiul Vioricai Dancila, dupa ce mama lui a pierdut conducerea PSD! A tinut sa afle toata lumea ce crede despre ea

Playtech Playtech,
Gestul facut de fiul Vioricai Dancila, dupa ce mama lui a pierdut conducerea PSD! A tinut sa afle toata lumea ce crede despre ea

Victor, fiul Vioricai Dancila, a facut un gest prin care a adus la cunostinta tuturor ce crede despre mama sa, dupa ce aceasta a pierdut conducerea PSD. Ce a postat pe retelele de socializare? Gestul facut de Victor, fiul Vioricai Dancila, dupa ce mama lui a pierdut conducerea PSD Viorica Dancila 55 de ani) este . continuă pe Playtech

Gestul inexplicabil al Vioricai Dancila. Ce face in timp ce toata lumea asteapta sa demisioneze

Social-democratii asteapta cu sufletul la gura sedinta CEx de marti seara, cand Viorica Dancila urmeaza sa isi anunte demisia din functia de presedinte al partidului. Fostul premier a promis ca demisioneaza, la insistentele colegilor din formatiunea politica, insa nimeni nu o mai poate contacta la telefon. Viorica Dancila nu mai raspunde la telefon Potrivit informatiilor .

INCREDIBIL! Florin Calinescu i-a luat apararea Vioricai Dancila dupa ce PSD-istii s-au descotorosit de ea

00 Turul doi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Turul doi Rezultate BEC Turul doi. Florin Calinescu a reactionat si el dupa demiterea Vioricai Dancila din pozitia de presedinte PSD. Actorul.

Fiul Vioricai Dancila, postare sugestiva cu mama sa

Alegerile Prezidentiale 2019 au fost castigate de Klaus Iohannis, acesta asigurandu-si cel de-al doilea mandat la Cotroceni, iar ecourile nu s-au stins. in PSD, apele s-au tulburat dupa comunicarea.

Ce a aparut pe contul de Facebook al Vioricai Dancila dupa ce a demisionat din fruntea PSD

Viorica Dancila a transmis un mesaj in care vorbeste despre demisia de la conducerea PSD. Fostul premier a multumit tuturor sustinatorilor ei si are speranta ca noua conducere PSD sa asculte in permanenta de.

Olguta Vasilescu, recuperata in echipa Marcel Ciolacu. Ce functie a primit fosta sefa de campanie a Vioricai Dancila

Lia Olguta Vasilescu si-a facut loc printre noii sefi din PSD, dupa decapitarile de marti seara. Dupa ce a contribuit la infrangerea rusinoasa a Vioricai Dancila la alegeri, din pozitia de sefa de.

Marius Budai spune ca nu ii cere demisia Vioricai Dancila

Fostul ministru al Muncii Marius Budai spune ca nu ii va cere demisia Vioricai Dancila din fruntea PSD pentru ca a facut parte din echipa ei, ca Marcel Ciolacu este un bun organizator si ca un congres in partid s-ar impune la sfarsitul lunii ianuarie.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Ludovic Orban, despre demisia Vioricai Dancila din fruntea PSD: Treaba lor. Ma intereseaza problemele oamenilor

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, solicitat sa comenteze demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, ca este interesat de problemele oamenilor si cum pot fi rezolvate prin decizii ale.

Zi decisiva pentru soarta PSD. Primele imagini cu liderii social-democrati, inainte de un CExN crucial pentru viitorul politic al Vioricai Dancila si al actualei conduceri (VIDEO)

Liderii PSD se reunesc intr-un Comitet Executiv National decisiv pentru soarta partidului. RO nota anterior ca, in sedinta de marti, nu se va anuntat numai demisia Vioricai Dancila de la sefia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )