Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o . continuă pe Playtech

Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic Orban

Desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a anuntat ca printre prioritatile noului Guvern sunt refacerea echilibrelor macroeconomice, respectarea rigorilor statului de drept si readucerea institutiilor statului in slujba cetateanului.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Negocieri intense in jurul noului Guvern. Anuntul lui Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii vor avea consultari cu toate formatiun.

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

Ludovic Orban: Prioritatea viitorului guvern, reducerea numarului de oficii, agentii, autoritati. Vor fi cel mult 16 ministere

Viitorul Guvern care ar putea fi format de PNL si alte partide politice va avea ca prioritate refacerea capacitatilor administrative necesare functionarii statului si investitiile in domeniul public, spune liderul PNL, Ludovic Orban. El afirma ca va fi un guvern mult mai suplu, cu 15, maximum 16 ministere, iar prima masura va fi reducerea numarului de structuri birocratice - oficii, agentii, autoritati.

Ludovic Orban, PRIMELE DECLARATII dupa ce a fost desemnat premier: Orice zi in intarzierea investirii acestui guvern inseamna mentinerea PSD la putere. Vom da romanilor ce asteapta de la un guvern normal (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, dupa ce a fost desemnat premier ca orice zi de intarziere a investirii noului guvern inseamna mentinerea executivului Dancila care nu mai are nicio.

Cum ar arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Pretendentii la functii ministeriale, in pelerinaj la usa liderului PNL

Ludovic Orbannu vrea sa discute componenta noului Guvern pana nu se decide formula de guvernare, daca PNLva intra singur sau impreuna cu alte partide la guvernare, anunta.

BARNA, PONTA SI HUNOR CONDITIONEAZA VOTUL PRO-ORBAN Negocieri dure pentru formarea noului guvern

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat, astazi, sa anunte numele viitorului premier, conform declaratiei facute vinerea trecuta, dupa prima runda de consultari cu partidele parlamentare. Noul guvern se moseste greu, din cauza divergentelor existente intre partidele de opozitie care au votat motiunea de cenzura ce a dus la demiterea cabinetului Dancila. in timp ce liberalii sunt dis-pusi sa isi asume guvernarea si il propun premier pe Ludovic Orban, liderii celorlaltor formatiuni politice nu isi doresc sa intre intr-un cabinet condus de presedintele PNL.

Orban, despre prioritatile noului Guvern: Investitii, reducerea disparitatilor de dezvoltare dintre regiuni, cresterea calitatii serviciilor publice, promovarea in institutii a oamenilor competenti

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca viitorul guvern, care ar putea fi format de PNL, va acorda o atentie sporita refacerii capacitatilor administrative necesare functionarii statului, dar si.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )