Libnet.ro
UNICEF

07:46

Localizarea apelurilor 112, cu ajutorul Google: care este proiectul lui Raed Arafat

Playtech Playtech,
Localizarea apelurilor 112, cu ajutorul Google: care este proiectul lui Raed Arafat

In urma crimelor din Caracal, Raed Arafat si Viorica Dancila au anuntat mai multe masuri menite sa previna repetarea unei astfel de situatii pe viitor. Cele mai multe au vizat functionarea. continuă pe Playtech

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin .

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, internat de urgenta. Care este acum starea lui de sanatate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost internat de urgenta la spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Oficialul a ajuns la unitatea medicala dupa ce a acuzat dureri de nesuportat. Care este acum starea lui de sanatate? Tudorel Toader, internat de urgenta Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei, a fost internat, in noaptea de duminica .

Arafat, dupa ce STS a dat cu totul alte cifre privind telefoanele date la 112: Cat de mult conteaza daca procentul apelurilor false sau non-urgente este 70% sau 47%?

Secretarul de stat Raed Arafat spune, dupa ce STS a precizat ca numarul apelurilor non-urgente la 112 a scazut, in acest an, sub 50%, ca important este faptul ca procentul este extrem de ridicat, declaratia venind dupa ce, saptamana trecuta Arafat sustinea ca procentul este de peste 70%.

Care este ADN-ul fructului de avocado si de ce e asta important pentru tine

Desi este privit de multi drept mancare pentru hipsteri, fructul de avocado devine din ce in ce mai popular si in tara noastra. Fructul creste in arborele de avocado si, desi istoricul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )