Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte . continuă pe Playtech

Cine e Marcel Ciolacu, noul sef al PSD. Cum a ajuns de la ecologistul din barca lui Dragnea la un pas de a-l bate pe fostul presedinte PSD in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, alaturi de care obisnuia sa mearga la pescuit. in timpul Guvernului Tudose acesta era numit vicepremier pentru a-i raporta lui Dragnea miscarile din Guvern, insa efectul a fost invers, Ciolacu trecand de partea lui Tudose. in tinerete, acesta mergea la vanatoare alaturi de Omar Hayssam, sirianul condamnat pentru terorism. De ieri e noul lider PSD.

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

Cine este Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: Partener de vanatoare al lui Omar Hayssam si vaslasul lui Liviu Dragnea la pescuit Cum injura acesta de la tribuna Parlamentului (FOTO, VIDEO)

Marcel Ciolacu este, incepand de marti seara, presedinte interimar al PSD dupa ce Viorica Dancila a demisionat ca urmare a solicitarii liderilor PSD nemultumiti de scorul extrem de slab din alegerile.

Sedinta in biroul lui Marcel Ciolacu, cu liderii PSD: Sa avem rabdare pana la CEx

Sedinta a liderilor PS,D in biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au indemnat la calm si le-au transmis celorlalti lideri sa aiba rabdare pana la.

Marcel Ciolacu: Aceasta etapa a excluderilor din PSD a fost depasita, acum este momentul includerilor Ce spune presedintele interimar despre eventuale reveniri in partid (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca a inceput sa creeze un calendar pentru alegerile din organizatii. Cum era normal, azi de dimineata, au lipsit trei colegi eurodeputati, ce aveau .

Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD: Conducerea partidului nu a fost preluata prin forta. S-a incheiat epoca in care partidul a fost condus de un tatuc (VIDEO)

Marcel Ciolacu a devenit, marti seara, presedintele interimar al PSD in urma demisiei Vioricai Dancila de la conducerea partidului. intr-o conferinta de presa organizata dupa sedinta CEx a PSD, Ciolacu a.

Marcel Ciolacu, dupa pierderea alegerilor de catre PSD: Sa fim cinstiti, este un rezultat dezastruos

Sa fim cinstiti, este un rezultat dezastruos. Acesta este titlul mesajului despre alegeri postat pe Facebook de catre deputatul PSD, Marcel Ciolacu. Reactia vine dupa ce partidul sau contabilizeaza una dintre cele mai evidente infrangeri, de la infiintare.

Marcel Ciolacu, declaratii explozive: Etapa excluderilor din PSD a fost depasita! Mesajul pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a declarat, la finalul sedintei de miercuri a noii conduceri PSD, de la Parlament, ca s-au inceput demersurile pentru organizarea unui congres ordinar in luna.

Prima declaratie a lui Marcel Ciolacu in calitate de presedinte PSD: Nu am preluat partidul prin forta. Nu sunt Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia la CEx-ul partidului. Acesta a afirmat la finalul sedintei ca partidul are nevoie de o resetare si a subliniat ca nu am preluat PSD prin forta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )