Libnet.ro
UNICEF

18:00

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Playtech Playtech,
Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei . continuă pe Playtech

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile.

Nicoleta Pauliuc, senator PNL: Ma sperie semnalul pe care il da ministrul Fifor despre cazul Caracal!

Nicoleta Pauliuc: Ma sperie semnalul pe care il da ministrul Fifor, ca acest caz Caracal, exista posibiltatea sa fie extins si generalizat la nivelul intregii tari .

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

Cumpanasu a depus plangeri la Parchetul General fata de modul in care au intervenit autoritatile in cazul Caracal

Alexandru Cumpanasu, presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei si unchi al Alexandrei, s-a prezentat la Parchetul General pentru a depune plangere fata institutiile care au actionat in cazul crimelor de la Caracal si care, potrivit acestuia, nu si-ar fi facut datoria.

Dan Negru, critici la adresa mass media in cazul Caracal: Daca-l cautati pe Google pe actorul Gheorghe Dinica veti descoperi ca a fost un criminal sangeros

Prezentatorul TV Dan Negru 48 de ani) a atras atentia asupra greselii mai multor televiziuni si publicatii online din Romania, care au incurcat numele criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, cu cel al actorului Gheorghe Dinica, decedat in 2009.

in plin scandal in cazul Caracal, MAI actualizeaza legislatia privind acordarea recompenselor morale, financiare si materiale pentru cadrele militare

In plin scandal legat de lipsa de profesionalism si responsabilitate a politistilor in cazul de la Caracal, Ministerul Afacerilor Interne MAI) vrea sa actualizeze legislatia privind acordarea recompenselor morale, financiare si materiale pentru merite deosebite sau motivarea cadrelor militare. MAI a scos marti, 30 iulie, in dezbatere publica un proiect de ordin in acest scop. Proiectul a fost semnalat si criticat pe Facebook de senatorul PNL, Florin Citu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )