Libnet.ro
UNICEF

14:45

Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului. Dancila: Ne linseaza astia!

Playtech Playtech,
Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului. Dancila: Ne linseaza astia!

Sedinta de marti seara a PSD a fost presarata cu multe momente tensionate, iar pentru a trece mai usor peste toate, stiind ce va urma, Eugen Teodorovici a avut un obiect l-a el pe care s-a bazat. Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului Marti seara, 26 noiembrie, a avut . continuă pe Playtech

Digi 24: Scandal dupa sedinta CEx. Eugen Teodorovici a intrat in birou peste Mihai Fifor: Unde e sobolanul ala?

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reactie dura la adresa lui Mihai Fifor, dupa sedinta CEx de marti seara. Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. Unde e sobolanul ala?, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, mesaj inainte de Cex: PSD nu trebuie sa dispara

PSD nu trebuie sa devina nici subiectul negatiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru ca unii fie nu inteleg, fie nu pot obtine ceea ce vor cu orice pret, afirma Eugen Teodorovici intr-o postare pe.

Scandal monstru in PSD! Mihai Fifor reactioneaza dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit SOBOLAN: E stilul lui EXOTIC ... Un apelativ care se foloseste des in PSD

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, reactioneaza dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit sobolan. Nu am avut un schimb de replici cu Eugen Teodorovici, nici nu aveam cum, eu eram deja plecat catre.

Scandal pe demisia lui Eugen Teodorovici. Unde e sobolanul ala? Fostul ministru de Finante nu s-a mai putut abtine

Scandal pe demisia lui Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante. Oficialul a avut o reactie dura la adresa lui Mihai Fifor dupa sedinta CEx de marti seara, 26 noiembrie, fiind deranjat de faptul ca cel din urma a spus despre el ca si-ar fi dat demisia. Unde e sobolanul ala?, intreba fostul presedinte executiv al .

Eugen Teodorovici, atac la noua conducere a PSD: O junta politica a preluat puterea in partid. NU voi accepta niciodata sa fiu girantul unor camatari politici

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, lanseaza un atac dur la adresa noii conduceri a partidului stabilite in urma sedintei CEx extrem de tensionate care a avut loc marti seara. intr-o.

Eugen Teodorovici, declaratie pe care a surprins pe toata lumea: Unde e sobolanul partidului, unde e Fifor?

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a reactionat dur catre Mihai Fifor, din cauza declaratiilor acestuia. Dupa sedinta CEx de marti seara, Eugen Teodorovici s-a dus sa il caute pe Mihai Fif.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

EUGEN TEODOROVICI: Am spus ca nu imi dau demisia

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, la intrarea in sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca nu isi va da demisia din functia detinuta in partid si ca este nevoie de un congres care ar trebui facut cat mai repede, dar tinand cont de niste fapte care trebuie parcurse.

Eugen Teodorovici: O junta politica a preluat controlul in PSD

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici afirma ca o junta politica a preluat puterea in partid, precizand insa ca situatia poate fi salvata si ca va face echipa cu toti cei care actioneaza pentru schimbarea profunda a formatiunii.

inchisoare pentru neplata taxelor si contributiilor. Proiectul lui Eugen Teodorovici a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, marti, propunerea legislativa initiata de senatorul PSD Eugen Teodorovici care prevede ca retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste cu inchisoare de la un an la sase ani, scrie Agerpres. Propunerea legislativa va fi dezbatuta de Camera Deputatilor, for decizional in acest caz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )