Libnet.ro
UNICEF

07:00

Propunerea Vioricai Dancila, respinsa. Cand incepe anul scolar 2019 2020

Playtech Playtech,
Propunerea Vioricai Dancila, respinsa. Cand incepe anul scolar 2019 2020

Propunerea premierului Viorica Dancila de a incepe scoala pe 16 septembrie a fost respinsa. in cadrul comisiei care a avut astazi, la Ministerul Educatiei, la care au luat parte inspectori si reprezentanti ai parintilor, s-a decis data la care va incepe noul an scolar. inceperea scolii nu se amana cu o saptamana Scoala nu va . continuă pe Playtech

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Ministerul Educatiei a hotarat cand vor incepe cursurile anul acesta. Decizia va fi validata de Daniel Breaz

Structura anului scolar 2019-2020. Anul scolar 2019-202 va incepe pe 9 septembrie si nu cu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Dancila fostului ministru al.

Anul scolar ar putea incepe pe 9 septembrie, desi premierul Dancila ceruse o amanare. Ministrul interimar al Educatiei are ultimul cuvant

Comisia de Dialog Social din Ministerul Educatiei a propus, luni, ca anul scolar sa inceapa in 9 septembrie, desi premierul Dancila ceruse ca debutul noului an scolar sa fie amanat cu o saptamana. Daniel.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Decizie de ultima ora luata la Minister

Structura anului scolar 2019-2020. Scoala va incepe in acest an pe 9 septembrie si nu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Viorica Dancila fostului ministru al.

Fostul lider PMP Radu Cristescu s-a inscris in PSD: Am acceptat invitatia Vioricai Dancila

Fostul vicepresedinte al PMP Radu Cristescu a anuntat, duminica, pe Facebook, ca a acceptat invitatia Vioricai Dancila de a se alatura Partidului Social Democrat, un partid care se schimba si in a carei schimbare crede. El a fost exclus din PMP in luna mai, dupa ce l-a atacat pe Eugen Tomac, scrie Mediafax.

Cand incepe scoala. Ce s-a intamplat cu cererea lui Dancila de prelungire a vacantei de vara

Luni s-a decis data de la care va incepe scoala dupa ce Viorica Dancila i-a cerut saptamana trecuta fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor pana pe 16 septembrie.

Cand va incepe scoala. Patronii din turism trimit mesaje diferite Ministerului Educatiei

Patronii din turism nu se inteleg cu privire la data cand le-ar conveni sa inceapa anul scolar 20192020. in timp ce unii solicita decalarea cu o saptamana, altii cer Ministerului Educatiei sa respecte calendarul anuntat.

Un nou derapaj. O consiliera a Vioricai Dancila l-a comparat pe presedintele Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler

Dana Rozalia Varga, consilier de stat al premierului Dancila pe zona problemelor care tin de minoritatea roma, a distribuit luni o postare controversata pe Facebook, in care presedintele Iohannis era comparat cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )