Libnet.ro
UNICEF

13:15

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa ce Viorica Dancila a dat-o afara. Am aflat de la televizor!

Playtech Playtech,
Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa ce Viorica Dancila a dat-o afara. Am aflat de la televizor!

Iata prima reactie a Ecaterinei Andronescu, dupa ce a fost demisa de Viorica Dancila din functia de ministru al Educatiei! Aceasta se pare ca a aflat de la televizor de cele petrecute. Ecaterina Adronescu, reactie dupa ce Dancila a dat-o afara Afirmatiile de-a dreptul revoltatoare in ochii oricarui roman, numai in ochii fostului minsitru al . continuă pe Playtech

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa demitere

Ministrul demis al Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca intentia sa in cele afirmate la o .

Reactia lui Andronescu dupa ce Dancila a demis-o: Intentia mea nu era de a o acuza pe Alexandra sau pe parinti

Ecaterina Andronescu spune ca a aflat de la televizor ca a fost demisa, iar premierul nu a avut o discutie in prealabil cu ea. Mai mult, ministrul demis al Educatiei a sustinut ca atunci cand a declarat ca a invatat de acasa sa nu se urce intr-o masina straina se referea de fapt la rolul scolii in a-i invata pe copii sa se fereasca de raufacatori.

Ecaterina Andronescu, demisa de Viorica Dancila, dupa declaratiile de la Antena 3. Ce spunea ministrul Educatiei

Ecaterina Andronescu a fost demisa din functia de ministru al Educatiei, dupa declaratia sa facuta in cursul serii trecute, la Antena 3, in cazul crimelor de la Caracal. Aceasta a sustinut ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. De exemplu, Alexandra m-am interesat la Inspectoratul Scolar mergea .

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Gesturi isterice, de campanie!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de Viorica Dancila dupa o declaratie, la Antena 3, in care sustine ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. Reactia gazetarului Cristian Tudor Popescu. Ce fundament considera jurnalistul ca a avut actiunea premierului de a o demite pe Andronescu? Reactia lui Cristian .

Ciolos, mesaj pentru Dancila dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Un exponent PSD ar fi putut fi un factor de schimbare daca ar fi realizat nevoia de reforma interioara in partid

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reactioneaza dupa demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si ii transmite premierului Viorica Dancila ca avea motive sa o schimbe pe Andronescu daca ar fi analizat cu adevarat cum functioneaza Ministerul Educatiei si cat de relevante au fost deciziile acesteia. Fostul premier ii mai transmite Vioricai Dancila ca, daca chiar ar fi fost interesata de durerea oamenilor in cazul Caracal, ar fi inceput in primul rand o reforma in propriul partid inainte de a veni sa dea lectii de moralitate.

Dancila i-a cerut Ecaterinei Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor

Premierul Viorica Dancila i-a cerut miercuri ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor cu o saptamana, de pe 9 septembrie pana pe 16. Ministrul ar urma sa discute cu parintii si profesorii la inceputul saptamanii viitoare despre aceasta propunere.

Mara Mares (PNL): Declaratia Ecaterinei Andronescu, care a spus ca a invatat sa nu se urce cu un strain in masina, e din ciclul avea fusta prea scurta. Demisia!

Liderul TNL Mara Mares i-a cerut demisia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, dupa afrmatia: Am invatat de acasa sa nu ma urc cu un strain in masina. Ma asteptam ca doamna Andronescu sa recunoasca public ca elevii si tinerii fac autostopul in Romania din cauza PSD si a OUG 512019, emisa de guvernul Dancila, prin care transportul judetean a fost scos din sfera serviciilor publice, arata Mara Mares.

Premierul Viorica Dancila o demite pe Ecaterina Andronescu pentru o declaratie facuta la Antena 3

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa ce a declarat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina,referindu-se.

VIDEO Viorica Dancila cere ministrului Educatiei prelungirea cu o saptamana a vacantei de vara

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, in sedinta de Guvern de miercuri, sa ia in calcul prelungirea vacantei de vara cu o saptamana. Va rog, doamna ministru Ecaterina Andronescu sa luati in calcul inceperea anului scolar de la 16 septembrie. Sunt convinsa ca este inca masura asteptata de elevii din Romania. La finalul sedintei, purtatorul de cuvant al Guvernului va prezenta actele adoptate in sedinta, i-a spus Viorica Dancila ministrului Educatiei.

Viorica Dancila, dupa sedinta CSAT: Romania nu este tara violatorilor. Avem datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati

Viorica Dancila a facut, la sediul MAI, primele declaratii dupa sedinta CSAT de marti. Premierul sustine ca Guvernul are datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati. Ma voi implica personal in efici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )