Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Gesturi isterice, de campanie!

Playtech Playtech,
Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Gesturi isterice, de campanie!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de Viorica Dancila dupa o declaratie, la Antena 3, in care sustine ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. Reactia gazetarului Cristian Tudor Popescu. Ce fundament considera jurnalistul ca a avut actiunea premierului de a o demite pe Andronescu? Reactia lui Cristian . continuă pe Playtech

Ciolos, mesaj pentru Dancila dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Un exponent PSD ar fi putut fi un factor de schimbare daca ar fi realizat nevoia de reforma interioara in partid

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reactioneaza dupa demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si ii transmite premierului Viorica Dancila ca avea motive sa o schimbe pe Andronescu daca ar fi analizat cu adevarat cum functioneaza Ministerul Educatiei si cat de relevante au fost deciziile acesteia. Fostul premier ii mai transmite Vioricai Dancila ca, daca chiar ar fi fost interesata de durerea oamenilor in cazul Caracal, ar fi inceput in primul rand o reforma in propriul partid inainte de a veni sa dea lectii de moralitate.

CSM dicuta suspendarea procurorului Cristian Ovidiu Popescu

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, astazi, cererea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal, cel care a instrumentat disparitia Alexandrei Macesanu si care acum este cercetat disciplinar pentru grava neglijenta.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a instrumentat disparitia Alexandrei, cercetat disciplinar

Inspectorii judiciari din cadrul Directiei de inspectie pentru procurori au dispus inceperea cercetarii disciplinare a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal pentru ex.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )