Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Playtech Playtech,
Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a rabufnit, pe pagina sa de facebook, cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada in Romania, care au ingrozit pe toata lumea. in postarea facuta, acesta face referiri si la premierul Romaniei Viorica Dancila. Vintu o jigneste pe Dancila, numind-o idioata de la Palatul Victoria. Ce apare . continuă pe Playtech

Dan Pavel, despre cazul Caracal: Mafia secolului 21 combatuta cu politia secolului 20

Cazul Caracal a socat Romania. Bloggerul Dan Pavel se arata rezoltat de cum evolueaza ancheta. Aceasta arata, intr-o postare pe blogul personal, cum politia secolului 20 vrea sa combata mafia secolului.

Fifor, despre cazul Caracal: Se vad pasi mari care se fac in aceasta investigatie

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sustine ca a dispus sa fie detasati cei mai buni crimin.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit sa fie un Breaking News

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu,a declarat la Antena 3 ca va adauga o alta solicitare in cadrul plangerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informatii cu privire la.

Purtatorul de cuvant al IGPR, despre cazul Caracal: inca din 26 iulie, la fata locului, au fost identificate urme de sange si fire de par (VIDEO)

Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, faptul ca inca din 26 iulie, in prima.

Criminologul Dan Antonescu, despre cazul Caracal: Eu am mari dubii. Dinca este un bolnav psihic, cu o inteligenta sub medie, dar cu o viclenie nativa (VIDEO)

Ipoteza ca Alexandra Macesanu sa fi fost arsa chiar in curtea lui Gheorghe Dinca naste inca semne de intrebare din partea specialistilor. Criminologul Dan Antonescu, invitat in platourile B1 TV, a spus ca de.

Stelian Tanase, despre cazul Caracal: Liderii PSD sunt amestecati in porcaria asta. E un dosar al complicitatilor vinovate dintre Politie si interlopi, la care se adauga politicienii aferenti

Analistul politic Stelian Tanase comenteaza cazul Caracal, intr-un articol pe blogul personal, in care vorbeste despre existenta a doua anchete: una a crimei propriu-zise si alta referitoare la coruptia din.

Ministerul de Interne, noi informatii oficiale despre cazul de la Caracal, de la ora 18

Un nou anunt oficial despre cazul din Caracal de la Ministerul de Interne. Au sosit noi imagini din padurea in care au fost gasite noi oseminte, la indicatiile lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal.

Ion Cristoiu, despre cazul de la Caracal: E teoria asasinului singuratic, cea mai comoda teorie pentru orice sistem

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre cazul socant de la Caracal. Sunt sute de informatii pe surse. Fiecare site considera ca are sursele sale judiciare, a spus Cristoiu. Exista o.

Sorin Ovidiu Balan: Lucrurile se concretizeaza. O sa vedem daca ramasitele sunt ale Luizei sau ale altei victime

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a spus la Antena 3 ca e posibil ca ramasitele indicate de Gheorghe Dinca in padurea de langa Caracal sa apartina Luizei Melencu sau chiar altei victime. Eu am zis.

O NOUA DEMITERE IN CAZUL CARACAL: ECATERINA ANDRONESCU Guvernul gafelor de comunicare

Premierul Viorica Vasilica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu. Demiterea s-a facut printr-o postare pe Facebook, pe pagina oficiala a lui Dancila. Demiterea nu a intervenit pentru nenumaratele dovezi de incompetenta ale Ecaterinei Andronescu in gestionarea Educatiei Nationale, ci pentru ca ministrul de resort nu a aratat empatie fata de victimele din cazul Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )