Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Playtech Playtech,
Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Conflictul s-a mutat pe alte fronturi! Premierul Viorica Dancila o ataca pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Oficialul, in timp ce isi ascutea sabiile, a subliniat ca inainte de orice Kovesi sa-si rezolve problemele din justitie. Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala Viorica Dancila a . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi despre Liviu Dragnea. Ce s-a intamplat, de fapt, in dosarul lui

Laura Codruta Kovesi a vorbit duminica, la BBC, despre candidatura sa pentru sefia Parchetului european, printre care si despre dosarul fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Laura Codruta Kovesi despre dosarul lui Liviu Dragnea Fosta sefa a DNA a vorbit duminica, la BBC, despre postul la care ravneste in Parchetul european si a mentionat ca Guvernul .

Dacian Ciolos: Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi

Dacian Ciolos a declarat ca Guvernul francez va informa Consiliul Uniunii Europene ca in viitorul apropiat Laura Codruta Kovesi va fi sustinuta pentru functia de procuror general.

UPDATE Dacian Ciolos: Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului european

Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, a declarat marti Dacian Ciolos, liderul grupului parlamentarilor europeni Renew Europe, din care face parte si partidul presedintelui francez Emmanuel Macron, scrie Politico. eu.

Financial Times: Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi la preluarea sefiei Parchetului European

Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european in locul propriului candidat, Jean-Francois Bohnert, scrie Financial Times, care citeaza surse franceze si romane.

Laura Codruta Kovesi, inculpata intr-un nou dosar

Fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este cercetata intr-un nou dosar in care au fost implicati si fostii procurori, Lucian Onea si Mircea Negulescu, abia trimisi in judecata. Procurorii de.

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania.

Digi24: Viorica Dancila, pentru The Guardian: Laura Codruta Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu sistemul judiciar

Dupa proteste masive, Viorica Dancila trebuie sa faca dovada faptului ca nu este doar o mandatara a fostului lider PSD, care a fost condamnat pentru coruptie, scrie The Guardian. Cotidianul britanic descrie tripla doza de realitate primita de PSD in doar 48 de ore, dupa infrangerea suferita la alegerile europarlamentare, validarea referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate pentru coruptie.

Surse Financial Times: Franta si-a schimbat pozitia si o sustine pe Kovesi la Parchetul European

Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru ocuparea functiei de procuror-sef european, in locul propriului sau candidat, Jean-Francois Bohnert, noteaza Financial Times, care citeaza surse atat din.

Viorica Dancila, interviu in presa internationala despre Laura Kovesi: Daca va ajunge sef al Parchetului European, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila a explicat intr-un interviu pentru britanicii de la The Guardiande ce Guvernul nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror sef european. Liderul.

Codruta Kovesi, la BBC: Guvernul nu m-a sustinut, dar asta nu e important pentru mine. Nu am asteptat ajutorul lor

Laura Codruta Kovesi a facut mai multe declaratii cu privire la candidatura sa la Parchetul European si fenomenul de coruptie din Romania, intr-un interviu acordat BBC, duminica. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a amintit ca Guvernul Romaniei nu a sustinut-o la Bruxelles, dar ca acest lucru nu a contat in demersul sau pentru ca nu a asteptat niciodata ajutorul lor, arata g4media. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )