Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Playtech Playtech,
Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri . continuă pe Playtech

Viorica Dancila a cerut din nou demiterea sefului CNAIR: A blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, in debutul sedintei de Guvern, demiterea directorului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, pe care l-a acuzat de blocarea.

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat.

Cozmin Gusa a anuntat la Realitatea TV un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila. Ambele tabere sunt pregatite de prezidentiale

Cozmin Gusa a anuntat un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale. Analistul politic este de parere ca social-democratii vor decide in urmatoarea perioada daca vor lansa in cursa pentru alegeri un candidat care are un vot de incredere de sub 10% sau unul care are sanse mult mai mari sa .

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

Viorica Dancila sustine ca sunt bani de pensii si salarii: Presedintele se joaca cu sentimentele oamenilor

Premierul Viorica Dancila da din nou asigurari ca Guvernul are bani pentru plata pensiilor si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca se joaca cu sentimentele pensionarilor. Seful statului a declarat,.

Viorica Dancila anunta ca bugetarii ar putea fi mutati pentru eficientizarea activitatii

Premierul Viorica Dancila anunta ca in administratia publica NU vor avea loc concedieri. Dancila spune ca Guvernul are bani de pensii si salarii. Am vazut acest lucru de foarte multe ori. De fiecare.

Ludovic Orban, mesaj pentru Viorica Dancila pe tema justitiei: NU aveti cale de scapare in acest moment!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, premierului Viorica Dancila ca Guvernul pe care il conduce nu are de ales si trebuie sa corecteze Legile Justitiei si sa puna in practica toarte.

VIORICA DANCILA: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea guvernamentala.

VIORICA DANCILA: Personal, nu cred ca este oportuna sustinerea doamnei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi ca, atat timp cat mai exista unele aspecte legate de persoana fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu este oportuna o sustinere a sa pentru functia de procuror sef european, dar a subliniat ca aceasta este opinia sa personala, iar o decizie va fi luata in forurile statutare ale PSD.

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )