Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila . continuă pe Playtech

Val de ironii dupa ce Dancila a felicitat-o, pe Facebook, pe Simona Halep: Stiti macar in ce tara se tine Wimbledon-ul?

Felicitarile pentru Simona Halep, postate pe Facebook de Viorica Dancila, au provocat un val de ironii la adresa premierului, comentatorii intreband-o ironic daca Liviu Dragnea a vazut si el meciul sau daca victoria Simonei era in programul de guvernare.

Viorica Dancila, mesaj pentru Simona Halep dupa victoria de la Wimbledon: Felicitari campioanei noastre pentru meciul exceptional

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru Simona Halep, la scurt timp dupa ce aceasta a invins-o in semifinala de la Wimbledon pe Elina Svitolina.

Val de ironii pe Facebook dupa ce Dancila a felicitat-o pe Halep:Am scos tara din noroie si am pus-o pe harta la Wimbledon!

Mesajul prin care premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Wimbledon a starnit o sumedenie de ironii si critici, multi acuzand-o pe Dancila ca se foloseste de reusitele sportivei pentru a-si spori capitalul de imagine inaintea alegerilor prezidentiale.

Viorica Dancila a reactionat dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon. Cum au comentat internautii mesajul premierului

Victoria Simonei Halep in semifinalele turneului de la Wimbledon a trezit reactii si in randul politicinilor romani.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Viorica Dancila: Sunt 14 tari europene care au rapoarte GRECO si nu au pus in parctica acele masuri. Trebuie sa existe un consens

Premierul Viorica Dancila il ataca pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a cerut Guvernului sa initieze cat mai repede un proiect de lege in acord cu recomandarile organismelor europene.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

Cand joaca Simona Halep finala de la Wimbledon. S-a decis ora de start!

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in cariera in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3. Finala turneului de la Londra se va disputa sambata, 13 iulie 2019. Simona Halep e in finala la Wimbledon Halep a devenit prima romanca ajunsa .

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )