Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adrian Marinescu, despre reactiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: Va fi o monitorizare

Playtech Playtech,
Adrian Marinescu, despre reactiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: Va fi o monitorizare

Ce spune Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Specialistul vine cu recomandari care sa-i ajute pe oameni sa o decizie in privinta antidotului care ne-ar putea ajuta impotriva raspandirii virusului, dar si a gestionarii situatiei in cazul extrem. Ce spune medicul Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Adrian Marinescu a vorbit . continuă pe Playtech

Dr. Adrian Marinescu: Sper ca romanii sa realizeze cat este de important sa se vaccineze

Medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, intr-un dialog cu Andreea Cigolea, despre cat de importanta este administrarea vaccinului in aceasta perioada, dar si despre problemele care ar putea sa apara in etapa a II-a de vaccinare.

Care sunt cele mai frecvente reactii adverse ale vaccinului Moderna? Prospectul, publicat in limba romana

Prospectul vaccinului produs de compania Moderna a fost publicat in limba romana.

Adrian Marinescu explica daca mai purtam sau nu masca dupa vaccinare: Anul 2021 chiar cred ca va face diferenta!

Desi Romania da astazi startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare anti-COVID, controversele inca nu au disparut, iar oamenii isi pun tot felul de intrebari despre ce se va intampla dupa imunizare.

Arhiepiscopul Dunarii de Jos, iPS Casian: Lasati, fratilor, compozitiile chimice ale vaccinului! Stiu mai bine medicii. Eu nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte (VIDEO)

Arhiepiscopul Dunarii de Jos, iPS Casian, i-a indemnat pe oameni sa lase analizele asupra compozitiei vaccinului anti-COVID-19 in seama specialistilor. Eu nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte, le-a.

Detalii socante despre preferintele sexuale ale lui Armie Hammer! Se viseaza violator, stapan si canibal!

Armie Hammer este personajul principal intr-un scandal sexual. Conform presei internationale, actorul ar fi trimis mesaje explicite unor femei in anul 2016, pe vremea cand era casatorit. Se pare ca printre preferintele sale in dormitor s-ar numara BDSM si canibalismul. Iata in continuare detaliile! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )