Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alex Bodi, nepasator dupa decizia judecatorilor. Ce l-a interesat pe afacerist, de fapt

Playtech Playtech,
Alex Bodi, nepasator dupa decizia judecatorilor. Ce l-a interesat pe afacerist, de fapt

Alex Bodi nu mai e interesat de anumite detalii prezentate de autoritati in cazul acestuia. in fata carui lucru ramane totusi atent celebrul afacerist? Ce l-a interesat pe fostul sot al Biancai Dragusanu la prezentarea recentei decizii a judecatorilor? Alex Bodi, reactie la noua decizie a judecatorilor. Un singur detaliu l-a interesat Pentru Alex Bodi . continuă pe Playtech

Alex Bodi a primit vestea judecatorilor, chiar astazi. Ce se intampla cu fostul sot al Biancai Dragusanu

Alex Bodi a primit vestea judecatorilor, chiar astazi. A fost o zi decisiva pentru afecristul din Medias. Ce se intampla cu fostul sot al Biancai Dragusanu, cititi in articolul de mai jos. Decizia judecatorilor in privinta lui Alex Bodi. Ce se intampla cu averea afaceristului Alex Bodi a primit vestea din partea judecatorilor, scrie spynews. ro.

Ce a facut Alex Bodi in prima zi de libertate. Ce i-a lipsit, de fapt, cat a fost in arest

Alex Bodi a oferit un interviu pentru Antena Stars, primul din arestul la domiciliu si dupa perioada cat a stat in spatele gratiilor. Controversatul afacerist a facut declaratii despre cum se simte acum, fara a da detalii despre dosarul in care este vizat, acest lucru fiind pe lista conditiilor la eliberarea sa, despre Daria, copii, .

Alex Bodi, prima reactie despre relatia cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toti au vazut

Alex Bodi a avut o prima reactie despre relatia pe care o are cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, mesaj vazut de toata lumea, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, dezvaluiri socante. La ce a renuntat Daria Radionova pentru dragostea lui Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a avut o prima .

Nunta anului in showbizul romanesc. Anuntul de ultima ora al lui Alex Bodi

Cu toate ca trece printr-o perioada foarte grea, Alex Bodi este increzator in viitor, iar alaturi de Daria Radionova, acesta si-a facut deja planuri. Nunta anului in showbizul romanesc intr-un intreviu pentru Antena Stars, la dublu, indragostitii au spus cand va avea loc nunta. Desi formeaza un cuplu controversat, gurile rele nu i-au oprit sa-si .

Schimbare pe harta Romaniei. Judetele care s-au batut pe un punct turistic: decizia judecatorilor

In iunie anul trecut un litigiu defrontiera era dezbatut intre Judetul Neamt si judetul Harghita. Obiectul acelui ligitiu rezolvat, in prima faza, de Curtea de Apel Ploiesti facea referire la zona Cheile Bicazului. La acel moment Curtea de Apel Ploiesti dadea castig de cauza Judetului Harghita. Dar lucrurile au luat un alt traseu, dupa o .

Ministrul Muncii, prima reactie dupa decizia CCR privind majorarea pensiilor cu 40%: Parlamentul va decide ce e de facut Impactul bugetar ar fi de 138 de miliarde de lei pe an

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune, dupa decizia Curtii Constitutionale care a respins sesizarea Guvernului privind majorarea punctului de pensie cu 40%, ca impactul financiar al unei astfel de cresteri ar fi de 138 de miliarde de lei pe an, ceea ce nu este sustenabil, iar Parlamentul va decide ce este de facut.

Ciolacu, dupa decizia CCR: Guvernarea PeNeListo-USeRista este preocupata doar de tragerea la sorti a functiilor Se plang ca nu au bani, dar niciun moment nu s-au gandit sa gaseasca solutii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a acuzat, miercuri, Guvernul ca nu e preocupat de bunastarea romanilor, ci doar de impartirea functiilor. Ciolacu spune ca PSD va prezenta alternativa sa de buget pentru a demonstra ca exista bani pentru a pastra nivelul de trai al romanilor. Reactia liderului PSD vine dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca legea care creste pensiile cu 40% este constitutionala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )