Libnet.ro
UNICEF

16:45

Andreea Balan ii da fatala lui George Burcea. Ce decizie radicala a luat vedeta, acum

Playtech Playtech,
Andreea Balan ii da fatala lui George Burcea. Ce decizie radicala a luat vedeta, acum

Aparitia lui George Burcea in emisiunea Ferma. Oraseni vs. Sateni de la PRO TV a strans in preajma relatiei sale cu Andreea Balan un val de intrebari in ceea ce priveste atitudinea artistei dupa divort. Dupa ce a recunoscut ca principala sa inzestrare, actoria, ii este si blestem, dar si salvare in momentele grele, actorul . continuă pe Playtech

Gestul romantic al Andreei Balan pentru Tiberiu Argint! George Burcea se va enerva

Andreea Balan este indragostita pana peste cap! Cunoscuta artista a facut un gest suprinzator pentru iubitul ei, gest pe care unii l-au catalogat drept nepotrivit. Gurile rele sustin ca George Burcea ar avea de ce sa se supere. Andreea Balan, gest romantic pentru Tiberiu Argint Andreea Balan este extrem de fericita! Cunoscuta cantareata radiaza la .

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko si Andreea Balan. Razboiul care dureaza de 15 ani

Anna Lesko a sarit la gatul Andreei Balan, luandu-i apararea lui George Burcea, cu care se afla in emisiunea Ferma. Astfel, aceasta a uimit pe toata lumea cu vehementa cu care l-a aparat pe George Burcea, fostul sot al artistei Andreea Balan. De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko si Andreea Balan .

Dana Budeanu, decizie radicala! A facut anuntul la Antena 3: E ultima oara cand apar

Dana Budeanu vine cu precizari despre ideea sa despre vremurile pe care le traim si clarifica zvonurile despre inceputul sau in politica. Creatoarea de moda a oferit detalii in exlclusivitate la Antena 3. Dana Budeanu, marturii surprinzatoare la Antena 3. E ultima oara Cunoscuta creatoare de moda a venit in prim-plan cu detalii despre perioada .

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )