Libnet.ro
UNICEF

10:45

Andreea Balan ii da lovitura fatala lui George Burcea. Decizia halucinanta luata de artista

Playtech Playtech,
Andreea Balan ii da lovitura fatala lui George Burcea. Decizia halucinanta luata de artista

George Burcea, aflat in plin divort cu Andreea Balan, nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe aceasta, mai ales ca artista are iubit. Andreea Balan se iubeste in prezent cu Tiberiu Argint, iar de George Burcea s-a despartit la inceputul acestui an. Andreea Balan, lovitura fatala lui George Burcea. Ce decizie a luat . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Prietena Andreei Balan intra in ferma! Concurenta surpriza care va da ochii cu George Burcea

Surpriza in Ferma! Celebra emisiune care a pus pe jar pe toata lumea in sezonul acesta aduce in prim-plan o noua situatie incalcita. Prietena Andreei Balan vine in competitie dupa plecarea Vivianei Sposub. Ferma 2020. Prietena Andreei Balan ii ia locul Vivianei Sposub Spiritele se astepta sa se incinga din ce in ce mai tare .

Cine este, de fapt, Paul Diaconescu de la Ferma. De ce s-a razbunat George Burcea pe el

Un nou scandal la TV! Doi concurenti de la Ferma si-au aruncat cuvinte grele de fata cu toata lumea. Cine este, de fapt, Paul Diaconescu si de ce s-a razbunat George Burcea pe el?! Paul Diaconescu si George Burcea, scandal de zile mari in urma norminalizarii pentru un nou duel, Paul Diaconescu si George Burcea .

George Burcea se iubeste cu Viviana Sposub! Dovada clara ca formeaza un cuplu: ce au facut in public

George Burcea si Viviana Sposub formeaza oficial un cuplu! Protagonistii primului moment emotionant si intim din Ferma 2020 si-au dat frau liber sentimentelor. Cele doua vedete nu se mai feresc de ochii lumii. George Burcea si Viviana Sposub formeaza un cuplu! Cei doi nu se mai feresc de nimeni Fanii emisiunii Ferma au fost extrem .

O jucatoare de top din WTA a primit lovitura fatala de la iubit: Simona Halep este favorita mea

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. O va infrunta pe Irina Begu in urmatoarea runda, partida programata in cursul zilei de miercuri. Casele de pariuri o vad pe Halep ca mare favorita pentru castigarea titlului la aceasta editia de la .

Ce decizie au luat sefii de la Pro TV dupa ce Viviana Sposub si George Burcea s-au indragostit la Ferma

George Burcea si Viviana Sposub s-au indragostit nebuneste pe platourile de filmare ale show-ului Ferma. Oraseni vs Sateni, telespectatorii putandu-i vedea in ipostaze tandre in ultima perioada. Cei doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )