Libnet.ro
UNICEF

20:47

Dana Budeanu, decizie radicala! A facut anuntul la Antena 3: E ultima oara cand apar

Playtech Playtech,
Dana Budeanu, decizie radicala! A facut anuntul la Antena 3: E ultima oara cand apar

Dana Budeanu vine cu precizari despre ideea sa despre vremurile pe care le traim si clarifica zvonurile despre inceputul sau in politica. Creatoarea de moda a oferit detalii in exlclusivitate la Antena 3. Dana Budeanu, marturii surprinzatoare la Antena 3. E ultima oara Cunoscuta creatoare de moda a venit in prim-plan cu detalii despre perioada . continuă pe Playtech

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3: imi cer scuze pentru prosteala asta - Ce a facut-o sa planga in direct

Dana Budeanu a revenit in forta la Sinteza Zilei, dupa ce i-a oferit lui Mihai Gadea primul ei interviu care a bulversat o tara intreaga. Dana Budeanu a oferit la Antena 3, ultimul interviu televizat in cel mai urmarit talk-show din Romania.

Dana Budeanu explica de ce ofera ultimul interviu televizat: Viata mea nu este asta. Eu nu sunt o sociabila. Deloc!

Dana Budeanu revine in forta la Sinteza Zilei, dupa ce i-a oferit lui Mihai Gadea primul ei interviu care a bulversat o tara intreaga. Dupa ce a dinamitat campania electorala cu inregistrari si dezvaluiri, dupa ce a facut mafiotii sa taca si ametitele sa tremure, Dana Budeanu a oferit la Antena 3, ultimul interviu televizat in cel mai urmarit talk-show din Romania.

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetisul Gabrielei Firea si a busit-o plansul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public ca o va sustine pe Gabriela Firea la Alegerile Locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, avand in vedere ca cele doua sunt bune prietene. Invitata la Mihai Gadea, a vorbit inca odata de actiunile edilului in ceea ce privesc persoanele in varsta din Capitala. Dana Budeanu, in .

Ce a patit Antena 3 dupa emisiunea cu Dana Budeanu

La inceputul lunii septembrie, Dana Budeanu a fost invitata lui Mihai Gadea intr-o editie a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. Iata de ce a fost postul tv atentionat de CNA dupa aceasta emisiune.

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Dana Budeanu, noi dezvaluiri despre Nicusor Dan. Furtuna care urmeaza...

Dana Budeanu a anuntat ca va face noi dezvaluiri despre Nicusor Dan. Designerul a dezvaluit, in exclusivitate la Antena 3, ca are mai multe inregistrari cu candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Dana Budeanu, despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Dezvaluirile facute de mine sunt 1% din ceea ce eu stiu despre Nicusor Dan!

Dana Budeanu a vorbit in exclusivitate la Sinteza Zilei despre dezvaluirile pe care le-a facut la inceputul saptamanii trecute. Una dintre cele mai urmarite vedete din Romania marturiseste ca are mai multe inregistrari cu candidatul PNL si al USR PLUS la Primaria Capitalei.

Dana Budeanu nu crede in covid-19! Ce spune ca e, de fapt. Cum s-a dat de gol in fata lui Mihai Gadea VIDEO

De cand a inceput pandemia de COVID-19 au existat tot mai multe voci care nu cred in existenta acesteia. Printre acestia s-a remarcat si Dana Budeanu. Ea si-a reiterat parerile despre aceasta pandemie, in cadrul celei mai recente emisiunii Sinteza Zilei. Dana Budeanu nu crede in covid-19 Invitata la ultima editie a emisiunii prezentata de .

EXCLUSIV Dana Budeanu va face o criza de nervi cand va auzi asta! Ce a putut face fostul ei iubit!

Este una dintre cele mai efervescente persoane publice si este urmarita zilnic, pe conturile sale de socializare, de peste 2 milioane de romani. Despre Dana Budeanu, insa, nu se stiu foarte multe. Dana Budeanu, cariera de succes Este designer vestimentar, si are un CV impresionant. Ea a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a .

Dana Budeanu, imagini bomba cu Nicusor Dan. Un nou scandal pe scena politica

Dana Budeanu vine cu noi dezvaluiri despre candidatul sustinut de PNL si USR la primaria Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )