Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dani Mocanu si-a socat fanii. Ce nu face duminica, niciodata: Eu respect cu strictete

Playtech Playtech,
Dani Mocanu si-a socat fanii. Ce nu face duminica, niciodata: Eu respect cu strictete

Dani Mocanu a socat pe toata lumea cand a decis sa se retraga din muzica cu care a dominat topurile pe YouTube. Acesta a marturisit ca se tine tare de aceasta decizie, desi a mai primit, in tot acest timp invitatii de a participa la diverse evenimente. Dani Mocanu si-a socat fanii Acum, Dani Mocanu . continuă pe Playtech

Ce avere are Dani Mocanu si cum decurge viata sa atunci cand nu filmeaza noi clipuri

Dani Mocanu este cantaret de manele. El este celebru pe Youtube pentru mesajul pe care il transmite prin intermediul pieselor sale, care starneste adesea controverse. Cu toate acestea, el a strans o avere impresionanta, cu banii pe care i-a facut din muzica. Iata ce avere are Dani Mocanu si cu ce se ocupa cand nu .

Anca Serea, adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii: Sa-mi scriu testamentul

Anca Serea a spus adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii cand au auzit cand au auzit ca vrea sa-si faca testamentul. Anca Serea a trecut printr-o perioada de cosmar. Vedeta a fost la un pas sa-si faca testamentul Anca Serea si-a socat fanii de pe reteaua de socializare dupa c a .

Adda si-a socat fanii. Unde si-a putut duce mama, in pandemie: Maine e ziua ei

Adda si-a socat fanii cu gestul frumos pe care l-a facut pentru mama ei. Artista a publicat o imagine cu cea care i-a dat viata si care urmeaza sa implineasca 50 de ani. Unde si-a putut duce mama, in pandemie, aflati in cele ce urmeaza. Adda si-a dus mama la un salon de tatuaje Cantareata .

Cum s-a urcat Dan Negru in avion. Si-a socat fanii: Suspect de terorism si ma arestau

Dan Negru a postat astazi niste imagini pe contul sau de Facebook, care au atras multe like-uri si comentarii din partea internautilor. Acesta s-a echipat corespunzator, cu masca, si s-a urcat in avion. Cum s-a urcat Dan Negru in avion Dan Negru nu a precizat insa care este destinatia si nici cu cine a plecat, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )