Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Playtech Playtech,
Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o . continuă pe Playtech

Dezastru pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce se intampla de fapt

2020 a venit cu numeroase probleme. Si pandemia n-a facut, in multe cazuri, decat sa sublinieze lipsuri, neajunsuri sau situatii economice dificile, asa cum e cazul si cu situatia.

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea. Ce trebuie sa faci daca vrei sa platesti mai putin la factura de energie electrica, citeste in articolul de mai jos. Schimbarea furnizorului de energie electrica. De unde pot fi obtinute sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea? Autoritatea .

MAE, avertisment pentru romanii care calatorec in Spania din cauza ninsorilor abundente

Ministerul de Externe a transmis un avertisment pentru cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Spania, in Comunitatea Autonoma Castilla-La Mancha. Meteorologii au emis, joi, un.

Veste de ultima ora pentru romanii acuzati de jaful secolului in Anglia. Judecatorii au dat decizia surpriza

O romanca in varsta de 48 de ani, impreuna cu fiul sau si alti doi romani, au fost acuzati in ceea ce presa britanica a numit jafurile secolului. Procurorii din Marea Britanie au aratat ca romanii ar fi furat bani si bunuri de peste 30 de milioane de euro. Pe 4 ianuarie, un juriu a .

Ce este interzis de Boboteaza, imensa sarbatoare de la inceput de an

Conform Calendarului crestin ortodox, pe data de 6 ianuarie se sarbatoreste Boboteaza cunoscuta si ca Botezul Domnului. Aceasta sarbatoare incheie ciclul 12 zile ale sarbatorilor de iarna. in aceasta zi de imensa sarbatoare, exista si unele lucruri pe care este pacat daca le facem. Iata ce este interzis de Boboteaza. Ce este interzis de Boboteaza .

Cum arata casa de milioane a lui Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D e unica, ce este interzis la ea acasa

Teo Trandafir, una din cele mai iubite vedete TV, are o familie frumoasa, dar si casa pe masura. Asa cum chiar ea recunoaste, a optat pentru a sta cu chirie, dar spune vedeta, merita toti banii. Teo si fiica ei s-au mutat de curand in noua vila de cateva milioane de euro. Vedeta spune ca .

Vestea zilei pentru romanii cu credite. Anuntul vine oficial chiar de la BNR

Vestea zilei pentru romanii cu credite vine de la BNR si are legatura cu indicii ROBOR. Iata ce trebuie sa stie toti cei care au de returnat bani bancii. BNR vine cu o veste buna pentru.

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta isi doreste o fetita

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta a confirmat vestea in timpul emisiuniiVorbeste lumea, de la PRO TV,pe care o prezinta alaturi de Cove. Vom mai avea un nepotel.

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate .

15 costume albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa

Sunt multe femei care in ziua nuntii prefera tinutele elegante, dar practice, in detrimentul rochiilor spectaculoase, dar foarte incomode. Asadar, va prezentam 15 costume si deux-piece-uri albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )