Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce face Anca Turcasiu dupa divort. Cum a fost surprinsa si decizia cantaretei

Playtech Playtech,
Ce face Anca Turcasiu dupa divort. Cum a fost surprinsa si decizia cantaretei

Divortul Ancai Turcasiu inca rasuna in lumea mondena, mai ales ca fostul sot a fost surprins recent alaturi de noua amoreza. Ce face cunoscuta actrita in tot acest timp si ce decizie drastica a luat dupa separarea de tatal copiului ei? Ce face Anca Turcasiu dupa divort? Decizia de ultim moment a actritei Anca le . continuă pe Playtech

Cum a reactionat Anca Turcasiu cand a aflat ca fostul sot are o noua iubita

Dupa ce vestea divortului dintre Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu s-a propagat, cu totii ne-am intrebat daca marul discordiei au fost banii sau vreo alta femeie. Nu au venit lamuriri, dar cert este ca fostul sot nu a suferit prea mult dupa separare, ba chiar s-a indragostit fulgerator de o blonda. Noutatea din viata .

Lili Sandu, aparitie soc in centrul Capitalei. Cum a fost surprinsa vedeta, imediat dupa ce a nascut

Lili Sandu este in culmea fericirii de cand a devenit mamica. Vedeta a nascut la inceputul lunii august, iar fotoreporterii CanCan au surprins cea mai recenta plimbare cu bebelusul si sotul. Lili Sandu, surprinsa in centrul Capitalei la o luna dupa ce a nascut. Vedeta se afla alaturi de sot si bebelus Lili Sandu si .

Iulia Albu a condus bauta in Bucuresti. Cum a fost surprinsa: dovezile sunt clare

Iulia Albu a fost surprinsa la volan dupa ce a petrecut alaturi de iubitul ei! Aceasta s-a urcat in masina personala dupa ce a sorbit de zor din cateva pahare de vin. Imaginile spun totul! Iulia Albu, la volan dupa ce a sorbit de zor din cateva pahare de vin Cunoscuta creatoare de moda a .

Sportiv mort dupa ce a fost injunghiat la o lupta dintre interlopi. Ce s-a intamplat

Adrian Florea, in urma cu o luna, in Galati avea o altercatie cu unii membri ai unui clan interlop local. Evenimentul a avut loc in data de 19 spre 20 august 2020. Totul s-a petrecut in zona viaductului catre combinatul siderurgic din Galati. Sportiv mort dupa ce a fost injunghiat la o lupta dintre interlopi .

Un bucurestean a murit dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41. Ce se intampla acum in Capitala

Vineri seara, tramvaiul 41 a lovit mortal un pieton in Bucuresti. Haos total in traficul din Capitala ! La fata locului aunt echipele de interventie. Nenorocirea a avut loc in apropierea Podului Ciurel. Bucurestean decedat dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41 Potrivit Antena3. ro, apelul de urgenta la 112 a fost dat in jurul .

Ministrul Mediului, Costel Alexe, dupa ce a fost acuzat de plagiat: E un atac marsav la institutia in care am urmat cursurile scolii doctorale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a avut, joi, o prima reactie dupa ce a fost acuzat de jurnalistii din Iasi ca a plagiat in lucrarea de doctorat. Acesta a preciat ca este vorba despre un atac la adresa.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman sunt in doliu. L-au gasit mort, dupa ce a fost atacat cu salbaticie

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman i-au emotionat pana la lacrimi pe fanii acestora din cauza vestii triste date in mediul online. Cunoscutul cuplu de actori a ramas fara un membru mult iubit al familiei, dupa ce a fost atacat cu salbaticie. Cristina Ciobanasu si Vlas Gherman, in lacrimi. Au ramas fara un membru al familiei .

Politist mort a doua zi dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Un politist de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moldova Noua al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, a murit, la doar o zi dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Mircea Radu si-a schimbat declaratia de avere. Ce a trecut acum, dupa ce a fost prins

Mircea Radu si-a schimbat declaratia de avere, dupa ce a fost prins ca a trecut o suma mult mai mica decat cea initiala. Mircea Radu, care este sef al comunicarii in TVR si consilier al PDG-ului Doina Gradea, si-a declarat veniturile doar pe jumatate. Mircea Radu a castigat aproape dublu fata de suma trecuta initial .

CORONAVIRUS |Un angajat al Politiei de Frontiera Timis a murit la doar o zi dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Noul coronavirus a facut inca o victima in randul politistilor. Este vorba despre un barbat in varsta de 48 de ani, politist de frontiera din Timis. El a murit la doar o zi dupa ce a fost diagnosticat cu.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )