Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce a facut Carmen Satran, studenta criminala din Timisoara, dupa gratii. Pe cine da in judecata acum

Playtech Playtech,
Ce a facut Carmen Satran, studenta criminala din Timisoara, dupa gratii. Pe cine da in judecata acum

Carmen Satran a luat o decizie drastica in spatele gratiilor! Studenta criminala din Timisoara revine cu un nou proces in vizorul autoritatile. Ce se intampla cu inculpata in aceste momente? Carmen Satran, decizie din spatele gratiilor! Nou proces pentru studenta criminala Carmen Satran, fosta Bejan, s-a aratat nemultumita de noile conditii ale inchisorii in care . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Timisoara: bataie mare pentru Primarie

Timisoara, orasul de pe Bega, este pregatit pentru alegerile locale de anul acesta. Daca in alti ani numarul candidatilor nu a fost unul consistent, anul acesta bate recordul. Alegeri locale 2020: Record de candidati Anul acesta, conform listelor electorale, sunt nu mai putin de 15 candidati la fotoliul de primar in orasul de pe Bega.

Lumea s-a inghesuit la Catedrala din Timisoara, la procesiunea cu moastele Sfantului Iosif cel Nou de la Partos. Nu s-a mai tinut cont de distantarea sociala sau de purtarea mastii de protectie (VIDEO)

Lumea s-a inghesuit, luni seara, la Catedrala din Timisoara, la procesiunea moastelorSfantului Iosif cel Nou de la Partos, fara sa mai tina cont de purtarea mastii de protectie sau de distantarea.

Simona Halep, facuta de ras in presa din Italia dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini

Simona Halep a invins-o pe Jasmine Paolini, calificandu-se in optimile turneului WTA de la Roma. Presa din Italia a vuit dupa ce romanca le-a invins favorita. Simona Halep, desfiintata in presa din Italia dupa castigul de la Roma. Tenismena a fost facuta de ras dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini Simona Halep a trecut .

FCSB este aproape de excluderea din Europa, dupa noi cazuri de coronavirus! Mai sunt doar 14 jucatori valizi

FCSB este foarte aproape de excluderea din Europa, dupa ce a fost lovita in plin de pandemia de coronavirus. Dupa ultimele teste efectuate s-a ajuns la nu mai putin de 18 cazuri. Dintre care 9 fotbalisti si 9 oameni din staff. Astazi, de la ora 22:00, este programata partida cu Backa Topola, din turul 2 .

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

Voichita Lazureanu, fostul director medical al Spitalului Victor Babes din Timisoara: Guvernul PNL a scapat complet de sub control pandemia

Voichita Lazureanu, candidata la primaria Timisoarei din partea PSD-PPU si medicul care a condus Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, sustine ca actualul Guvern a scapat complet de sub control pandemia, dupa luni intregi in care a fost mai ocupat sa fure decat sa testeze.

EXCLUSIV Mesaje dure din Politie, dupa ce 4 agenti au fost batuti de o femeie: Trebuie dati afara, iar scolile de politie militarizate!. in total, 9 victime

Nu mai putin de 9 persoane au fosta batute in seara de 11 septembrie, intr-un bar din Constanta. Autorul macelului, desprins parca din Cascadorii Rasului,a fost o femeie in varsta de doar 22 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )