Libnet.ro
UNICEF

22:30

Germania a luat o decizie fara precedent la UE. Si Romania este in pericol in acest moment

Playtech Playtech,
Germania a luat o decizie fara precedent la UE. Si Romania este in pericol in acest moment

Conform unui document consultat de Reuters, Germania, sefa consiliului Uniunii Europene, a propus introducerea unei scheme care conditioneaza accesarea de fonduri europene, inclusiv a banilor din fondul de revenire, in valoare de 750 miliarde de euro, de respectarea statului de drept. Germania a luat o decizie fara precedent la Uniunea Europeana Propunerea Germaniei constituie o . continuă pe Playtech

Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania. Acum este clar, anuntul oficial

De mai bine de 20 de ani, Gigi Becali a fost in permanenta in atentia opiniei publice. Fie prin prisma clubului pe care-l conduce, fie prin declaratiile sale, Becali a fost acolo. Se pare ca lucrurile se vor schimba, dramatic. Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania Nu se stiu clar motivele pentru care omul .

De ce a castigat Piedone la Sectorul 5. Ce s-a intamplat la sectii este fara precedent

Dupa alegerile de duminica, Cristian Popescu Piedone este noul primar al Sectorului 5. Desi Piedone si Vanghelie au pierdut in centru, Cotroceni, Panduri sau Uranus, au luat destule voturi si de acolo pentru ca sa invinga liberalii. Cum a castigat Piedone la Sectorul 5 O harta cu votul din Sectorul 5 al Capitalei, extrasa din .

Ce a facut Dana Budeanu, duminica, in timp ce Gabriela Firea pierdea primaria Capitalei. Atacuri fara precedent

Am votat cu sete, sa scoatem caracatita din Primaria Capitalei, a spus Nicusor Dan imediat dupa ce a votat. Si asa a fost. Cea mai dura lupta purtata pentru Capitala a fost castigata de el, in detrimentul Gabrielei Firea. 47,2% 39 %, arata exit poll CURS-Avangarde. Dupa ce bucurestenii au virat la dreapta, au .

Gest fara precedent: Kim Jong-un isi cere scuze pentru uciderea unui oficial sud-coreean

Liderul Coreei de Nord Kim Jong-un a facut un gest fara precedent, cerandu-si scuze pentru uciderea unui oficial sud-coreean, potrivit unei declaratii oficiale a presedintiei de la Seul, relateaza BBC News.

Wizz Air, decizie categorica in Romania. Ce rute noi vor fi in tara noastra

Wizz Air a luat o decizie categorica in Romania. Compania aeriana a anuntat luni lansarea a doua noi rute din tara noastra, pentru care biletele au fost deja puse in vanzare la preturi pornind de la doar 89 de lei. Wizz Air a facut anuntul de care sunt interesati toti romanii. Ce se intampla la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )