Libnet.ro
UNICEF

12:00

Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Marius Sumudica, decizie finala dupa un sezon si jumatate la Gaziantep. Anuntul de ultima ora al clubului. Ne exprimam recunostinta fata de Sumudica si intregul sau staff si le uram succes in cariera. Marius Sumudica a plecat de la Gaziantep. Anuntul oficialilor turci Gaziantep a anuntat ca a ajuns la un numitor comun cu Marius . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Sunt informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu. Ce s-a intamplat azi la tribunal, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, declaratii despre Bianca Dragusanu. Ce a putut sa spuna despre fosta sa sotie Au aparut informatii de ultima ora despre Alex Bodi, aflat in arest la .

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Aceasta postare se adreseaza mai ales colegilor mei din serviciile de sanatate, si-a inceput doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, in care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. in final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel. Dr Adina Alberts, noua reactie despre vaccinul .

Anul scolar 2020-2021. Cand revin, de fapt, elevii la scoala. Informatii de ultima ora

CNSU a decis in sedinta din 8 ianuarie 2021 prelungirea cursurilor online pana pe 7 februarie, drept urmare gradinitele si scolile ar putea sa se redeschida din urmatoarea zi, 8 februarie. Pe de alta parte, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, insista ca revenirea elevilor in banci este o urgenta de grad zero. Oficialul precizeaza ca acest .

Ce a spus Marius Sumudica imediat dupa despartirea cu cantec de Gaziantep

Antrenorul Marius Sumudica a declarat, duminica, dupa ce i-a fost reziliat contractul cu Gaziantep, ca se simte usurat dupa plecarea de la clubul turc.

Marius Sumudica pleaca in glorie de la Gaziantep. Cu ce echipa semneaza

Marius Sumudica, antrenorul anului 2020 in Turcia, si-a anuntat plecarea de la Gaziantep. Romanul lasa echipa obisnuita cu lupta pentru salvarea de la retrogradare pe locul 3, nemultumit de atitudinea.

Ce spune Mircea Lucescu despre episodul in urma caruia s-a spus despre Marius Sumudica ca se comporta ca un tigan si ca un cersetor

Erman Toroglu, fost fotbalist si arbitru turc, a avut o iesire dura la adresa lui Marius Sumudica, acesta spunand despre tehnicianul roman ca se comporta precum un tigan si un cersetor. La doar cateva ore distanta, Mircea Lucescu a comentat evenimentul petrecut la o televiziune turca.

Derapaj rasist la adresa lui Marius Sumudica la o televiziune din Turcia: Se comporta ca un tigan, un cersetor

Marius Sumudica nu se afla in cele mai bune relatii cu conducerea celor de la Gaziantep, iar disputa dintre cele doua parti a ajuns sa genereze tensiuni in direct la un post tv din Turcia. Unul dintre invitati a avut un derapaj rasist la adresa tehnicianului roman spunand despre acesta ca se comporta ca un tigan.

Mircea Rednic stie prin ce trece Marius Sumudica: Si eu am patit la fel, mi s-au umflat penele

Antrenorul formatiei FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat, dupa ce tehnicianul Marius Sumudica a fost fortat sa-si rezilieze contractul cu Gaziantep, ca a avut o experienta similara cand pregatea formatia Standard Liege.

Efectul scandalului: Marius Sumudica nu mai este antrenorul echipei Gaziantep

Clubul Gaziantep a anuntat, duminica, despartirea de antrenorul Marius Sumudica, informeaza site-ul oficial al gruparii turce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )