Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban, decizie de ultima ora cu privire la purtarea mastilor la scoala. Ce a transmis premierul

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, decizie de ultima ora cu privire la purtarea mastilor la scoala. Ce a transmis premierul

Ludovic Orban a dezbatut in cursul zilei de ieri initiativa presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, care a sugerat renuntarea la masti pentru elevii judetelor in care scolile functioneaza potrivit scenariului verde. Propunerea acestuia facea referire la elevii din ciclul primar si la copiii de la gradinite. Copiii respecta aceasta regula in cursul zilei de duminica, . continuă pe Playtech

Ludovic Orban se teme de politizarea acordarii mastilor de protectie gratuite

Mastile de protectie a nasului si a gurii trebuie sa ajunga in ultima saptamana de campanie electora.

Cand s-ar putea introduce noi restrictii in Romania. Ludovic Orban, anunt de ultima ora

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in ciuda faptului ca in urma cu o saptamana, numarul de infectari cu coronavirus a atins un nivel record, acesta nu s-a confirmat in evolutia saptamanala, astfel incat, in acest moment, nu trebuie aplicate masuri de restrictie.

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Ludovic Orban: Prin aceasta modificare a rectificarii, PSD a transmis ca vrea sa nu se mai poata plati salariile si pensiile. Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat PSD, luni, pentru modificarile propuse cu privire la rectificarea bugetara si a amintit ca restul fomatiunilor politice nu au fost prezente la aceasta masacrare a bugetului.

Ludovic Orban: Cresterea de saptamana trecuta nu este una care sa ne ingrijoreze (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a facut o serie de precizari, luni, cu privire la mai multe teme de interes de pe agenda publica, printre care evolutia epidemiei de coronavirus si strategia de raspuns la.

Ludovic Orban, aluzie la PSD: Ne luptam cu un adversar care nu are scrupule, care e in stare sa corupa, sa fure, sa falsifice procese verbale electorale

Ludovic Orban, presedintele PNL, le-a cerut liberalilor sa se mobilizeze cu totii in aceasta ultima parte a campaniei electorale, dat fiind ca se confrunta cu un adversar lipsit de scrupule, care este in stare.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

LUDOVIC ORBAN: Daca as fi nemtean, as fi jignit sa ma conduca unul ca Arsene

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica, la o intalnire cu membrii PNL in judetul Neamt, ca daca el ar fi din acest judet, ar fi jignit sa fie condus de unul ca Arsene, referindu-se la presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )